Showing posts with label throwback. Show all posts
Showing posts with label throwback. Show all posts

Wednesday, May 19, 2021

Trio | Throwback 2018 | Wordless Wednesday






 

Thursday, May 13, 2021

Ejen Tupperware | 2014 - 2015 | Throwback Thursday

Bermula hujung 2014, aku pernah jadi ejen jual Tupperware tau.
Entahlah, lama jugak aku jadi ejen ni.

Konon nak cari duit tepi.

Thursday, May 6, 2021

Thursday, April 29, 2021

Thursday, April 15, 2021

Adam is 8 | Throwback Thursday

April adalah bulan birthday adam.
Alhamdulillah, pejam celik pejam celi, dah 8 tahun dah kami mebesarkan kurniaan Allah yang sulung ni. 

Thursday, April 8, 2021

Orang Kenit di Pak Teh Satay Kuala Pilah | Throwback Thursday

Cerita dua minggu lepas.
Alang-alang hantar abang-abang pergi taekwondo, dari duduk melanguk je, kitorang 3 beranak pun pergilah ke Pak Teh Satay depan Giant Kuala Pilah tu.

Kebetulan kedai Amira Nabila tu tutup, jadi memang tak ada oranglah.
Cantek!

Boleh bawak ayu dine in.

Thursday, April 1, 2021

Sesi Makmal BIO320 | Throwback Thursday | Julai 2013


Meriahnya masa ni.
Walaupun kepanasan masing-masing dalam makmal sebab aircond ada problem, tapi semua pelajar gigih tak tanggal lab coat.

Thursday, March 11, 2021

Primula Hotel Kuala Terengganu | September 2007 | Throwback Thursday

Masa ni aku dan zaimi masih student dekat UMT.
Tahun akhir dah.

Kebetulan, adik lelaki aku pun dapat tawaran sambung belajar di Terengganu jugak.
Masa tu dia dapat tawaran sambung Diploma Kejururawatan di Kolej Teknologi Bestari, Setiu.

Kiranya masa ni famili aku datang hantar dia kalau tak silap.
Menginap dekat Hotel Primula Kuala Terengganu.

Alang-alang semua dah ada, kita perkenalkan je lah terus boipren kita ahaha!

Thursday, January 28, 2021

Mengejar Matahari | Throwback Thursday

Walaupun entry throwback, tapi taklah lama sangat.
Dalam beberapa minggu lepas, sesama Port Dickson masih berstatus PKPB.

|Autopublish post|

Thursday, January 21, 2021

Aqiqah Amir Zahari | 9 Februari 2016 | Throwback Thursday

Cerita hampir lima tahun lepas ni.
Buat majlis aqiqah Amir di Kota Bharu.
Amir masa ni umur dalam empat bulan lebih rasanya.
AKu pulak baru belajar-belajar nak pakai bawal balik masa ni haha!

Thursday, January 14, 2021

Buat Mug Cake | Jan 2019 | Throwback Thursday

Cerita lebih kurang setahun yang lepas.
Saja nak ajak anak-anak ni buat aktiviti je sebenarnya.

Sehari sebelum hari kejadian ni, masa pergi Gaint, ada ternampak paket Mug Cake jenama Nona ni.





Thursday, December 31, 2020

370+ Hari Kemudian | Throwback Thursday

 Kisah Disember 2019. 

Saja bergambar dengan anak-anak sebelum pergi kerja.

Sebabnya teruja baju batik jabatan tu dah siap hahaha!


Kawan-kawan sejabatan dah lama siap baju diorang masa ni.
Baju aku baru siap.
Tu yang berialah nak ambik gambar bagai kikiki..

Sekali sekala perasan 😛

Thursday, December 17, 2020

Kerja Sekolah Amir | Throwback Thursday

 Kerja sekolah amir memang banyak.

Tak padan dengan tadika hahaha!

Selalunya cikgu dia akan bagi worksheet dekat WhatsApp group.

Ataupun cikgu dia bagi video suruh buat art & craft.

Selalu pakai jari je dia tulis-tulis direct atas sheet tu secara pdf atau image dekat fon zaimi.

Tapi haritu, sejak zaimi beli stylus (yeke stylus nama dia?), maka amir pun bertambah seronoklah buat kerja sekolah, walaupun jenuh jugak nak paksa hahaha


Thursday, December 10, 2020

Sarat Mengandung Ke Kuala Terengganu | Throwback Thursday | 14 Februari 2013

 

Terima kasih semua yang doa yang baik baik tentang aku dan anxiety attack tu.

Selalu juga kena, tapi kali ni agak dasyat.

Jadi memang tak dapat bersambil sambil dengan blog ni, terutama untuk blogwalking.

Ada kerja yang kena diberi commitment padu sikit.

Hehe..

Will be back soon.

Terimalah entry yang dah taip awal 

(supposed to autopublish)

See you soon 😘

++++++


Terjumpa gambar yang hampir 8 tahun dah usianya ni.

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot