Search This Blog

Saturday, January 9, 2010

Happy 1st Birthday Blog!


Selamat Hari Jadi Blog Cik Syazni!
Hari Jadi yang pertama!

=)

Friday, January 8, 2010

Sangat-sangat!

Saya sangat2 rindukan Zaimi..




I miss u very very much
:((

even boleh video call pun, tak same ngan jumpa depan2...

ps: Syazni jangan nanges boleh tak?

Tribute to Ameera Akbar

Hi Amy!

AKu wat entry ni khas untuk ko, sebab pe?
ha ko tengok gambar bawah ni..
boleh juga diklik untuk membesarkannya..

Aku duk cek keyword Nuffnang aku..

Uiyo amy..orang search name ko tu!
haha!
name penuh lg!
hihiihhi!

ps: saje suke-suke..ngeee~

Thursday, January 7, 2010

Kiriman Shabanun Salwa

Hello!
Update lagik!

Sebab gumbira!
Gumbira!

Hehehe..
Tadi kan, tetibe je ada posman hon hon depan umah..
Aku pon menyuruh adik aku gi tengok..
Kot2 la abahnye surat ke pe ke..
Tapi pada masa yang same aku jengah2 gak la kat muka pintu..
Sekali aku terdengar posman tu kata..

"untuk Nursyazni.."

uiks, aku tu!
Aku dapat pos laju!
haha! apekah ia?



aku pon tengok sender dia sape..
sebab tulisan macam kenai..
rupenye dari Wa..

=)

Wa adalah salah sorang kawan baik aku..
Geng tot tot!
Kami jumpa di UMT, sebilik, serumah..
ketawa, gaduh..haha!

Wa bagi kad besday!
yay!

Dan jugak seutas gelang..

jangan tengok tangan aku tu, tengok gelang je..hehe..

Thanks Wa..mwah mwah!

Wa dan aku..
dalam 3 tahun lepas..
Masa zaman kurus dolu2 daa..
Aih ni yang semangat diet makin berkobar2 tengok gambar lame ni..
heeee!

Saturday, January 2, 2010

Happy Birthday to us!

Harini 2 January, maka genaplah aku berumur 24 tahun..
wah..makin besar angka tu..
Alhamdulillah..
Aku rase, aku dah cukup dewasa dengan umor itu..

Harap akan berfikir & bertindak lebih matured lepas ni..
Pada 30hb aritu, aku dan Zaimi sambut birthday kami same2..
Kenapa 30hb? Sebab tarikh tu agak tengah2 dari birthday kami..
Hehe..
Disebabkan birthday kami dekat2 je, walaupon berbeza tahun,
Zaimi tahun 85, aku 86..
Tapi birthday kami selang 5 hari je..
Zaimi tua dari aku 5 hari je..hehe..

Makanya, sambut sekali lah :)
Kek kami!
Syazaimi 09/10..
Kami same2 berumur 24 sekarang walaupon tahun berbeza..hehe
dan ini kali ke 4 kami sambut bday same2..
dan kali ke 3 beli kek bday same2.. [sebab tahun lepas atok meninggal, tak beli kek]


sambut kecik2 je..kek, fries, popia and apple juice blend sendiri..hehe..

mari2 potong kek..ngeeee!

2 masyarakat Malaysia yang berumur 24tahun..huhu..

eh kami ni sambut birthday berdua je ke?
takdelah..
adik aku ade..

hee!

sila scroll ke bawah jika berminat membeli tudung bawal putih batu!~

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot

Ya it's me