Saturday, January 9, 2010

Happy 1st Birthday Blog!


Selamat Hari Jadi Blog Cik Syazni!
Hari Jadi yang pertama!

=)

15 comments:

  1. waaa sambut first year birthday bash laa ni yek? hehehehe~!!

    happy 1st birthday syazni's blog~!

    ReplyDelete
  2. eppy burfday cik syazni's bLog!!!
    heh~

    ReplyDelete
  3. happy birthday blog... huhuhu... ;)

    ReplyDelete
  4. bila? ari ni? nak aku nynyi ke? nak adiah x?

    ReplyDelete
  5. dah stahun dah ko blogging ye? ade gak la perkembangan positif dari blogspot.com ke nursyazni.com.. haha

    ReplyDelete
  6. sm ngn besday lionteen la..
    hehe

    ReplyDelete
  7. hepi besday!!! hehehe
    sy da tukar blog.harap dapat follow mcm dulu ya.

    zahra aisya

    http://chanteknyabelog.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. kalau smbut 1st aniversary blog tak perlu bg hadiah kan???

    fuhhhhh~ selamat =p

    ReplyDelete
  9. kalau smbut anniversary blog tak perlu bg hadiah kan?

    fuhhhhh~~ selamat =p

    ReplyDelete
  10. bila? ari ni? nak aku nynyi ke? nak adiah x?

    ReplyDelete
  11. Tahniah Syaz untuk ulangtahun kelahiran blog yg pertama :)
    nak compare dgn sekarang dah excellent dah u nih ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheh tenkiu shida, dan thank you sebab pilih entry ni, baca komen kawan2 blogger yang komen masa ni, rasa touching pulak hehehe

      Delete

Ada apa-apa nak tulis? ;)

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot