Pages

Search This Blog

Saturday, October 8, 2011

Cuna With Her Papa


Tergelak-gelaklah aku bila menengok gambar ni..
This is my friend Cuna, merangkap ex-housemate & classmate masa kat UMT dulu.
Well, yang pakai baju kuning tu adalah seorang lab assistant.
Muhammad Bin Embong.

Cuna cakap, encik itu adalah papa angkat dia, sebab encik itu sangat smart ok!

Haih.. rindunya zaman belajar dulu, totally tak sama langsung dengan zaman kerja.
LANGSUNG TAK.

Saturday, October 1, 2011

Dancing Mat Boleh Kuruskan Badan

Ke?
Boleh ke?
Hahaha!



Disebabkan hobi aku adalah makan, maka bentuk badan aku pun dah berubah..oh tidak T_T
Gemuk. Memang gemuk.
Maka, akibat terpengaruh dengan kata-kata ex-coursemate dekat UKM dulu, aku pun membeli Dancing Mat ni. Kononnya, kalau selalu main lompat-lompat memang boleh turunkan berat badan, kiranya kau bersenam, tapi tak payah keluar dari rumah. Kau joget-joget dalam bilik je lah, peluh still boleh kau rembes.

Nan hado?
Memanglah boleh keluarkan peluh, aku pernah cuba la, aku bersenam direct dengan Dancing Mat ni seminggu, memang rasa sihat. Tapi, alkisahnya, tak kena dengan jiwa aku kot (alasan).
Aku rasa boring bila terlompat-lompat sorang-sorang. Then, aku bawaklah Dancing Mat ni turun ke bawah, tu yang sampai bapak aku pun main tu dalam gambar tu.

Tapi, kalau dah main kat bawah, seganlah pulak. Dengan si Elin datang mengacau. Karang silap hari bulan, aku terduduk atas dia, tak ke mati? haha..

Alamatnya, Dancing Mat ni aku lipat elok-elok, simpan. 
Nanti aku dah kahwin, bolehlah aku melompat-lompat dengan suami aku..
Boleh?

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot

Disclaimer


All content provided on this "Syazni Rahim Blog" blog is for informal reading only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information or comments on this site or found by following any link on this site.

The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information.

The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.