Search This Blog

Thursday, September 17, 2020

Sejak Galak Kembali | Giveaway

Sila baca sampai habis untuk makluman giveaway 😁


 Harini saja check statistik blog sejak kembali galak update sejak Jun2020.




Follower bertambah, terima kasih korang!
Pageview harian pun ada peningkatan walaupun tak cecah seribu, jadilah..hehe


Sepertimana kehidupan ini, blog ini juga ada naik turunnya 
ahahah


Rupanya dalam tiga bulan blog ini kembali bernyawa, ini adalah antara 10 entry yang paling tinggi mendapat views.

Cerpen pun ada termasuk sekali.
Terima kasih everyone!





Ini adalah senarai link top referrers ke blog aku, 
baik hati sungguh mereka ini, korang pun pergilah visit blog diorang! ;)


Dulu zaman kegemilangan blog ni, macam-macam jenis keyword yang timbul haha!
Buat masa ini, amazaon dan pantai saujana je lah antara keyword yang berjaya meraih visitor.


Ini pula adalah mereka-mereka yang tak jemu-jemu meninggalkan jejak di blog ini, semoga ukhwah kita berpanjangan ;)

+++++++++++++++++++++++++++++++++++

Di kesempatan ini, aku ingin merakamkan jutaan terima kasih kepada semua reader yang sudi meluangkan masa di blog aku ni.

Sebagai menghargai budi baik kalian, aku nak bagi hadiah sikit kepada orang yang bertuah.

Cara-caranya mudah je:

1. Komen pada tiga entry dari tahun selain 2009. 
(komen-komen sebelum 8pm 16 September 2020 tidak dikira)

2. 5 komen yang paling kreatif & menawan hati (tak semestinya kelakar atau berunsur bodek eheh) dikira sebagai orang yang bertuah!

3. Lima orang (kalau banyak penyertaan) yang bertuah akan diumumkan kemudian setelah komen-komen dinilai.

4. Tarikh tutup penyertaan adalah pada 12 tengahari Jumaat ini (18 September). 

Ya memang buka sekejap je hehehe!
Get set, go!

THANKS EVERYONE, LOVE YOU!









46 comments:

  1. Wah pulih pengomen terbaik ya.
    Ini kena jadi kreatif. Bagus juga.
    Nampaknya tulisan lama boleh dikomen.

    ReplyDelete
  2. congrats sis. bukan senang tapi bukan juga susah nak maintain blog ni. cam saya on and off je, ikut mood. keep it up kerajinan update tu 😍

    ReplyDelete
  3. Follower baru #586 here! Hehe. Jumpa dari bloglist kat blog Abam Kie.. Tahniah ye banyak tu PV :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi aiman! banyak sebab blog dah tua je tu hehe

      Delete
  4. Boleh komen ka sekarang? Sat nak try komen yang manfaat hehe

    ReplyDelete
  5. Tahniah...semoga terus menulis..

    ReplyDelete
  6. Wowwwe...akk nak sangat join syaz, tapi rasanya tak sempat sbb dari pagi penuh je dgn aktiviti mak2 dan klas ngaji, kalau ngadap blog ni kang harus akk tak masak kang, apa2 pun all the best dan selamat bersegmen kpd semua readers blog syaz ye..mmmuahhh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tenkiu kak azimah, kalau akak nak join, komen pada lagi dua entry yang akak belum komen je ;)

      Delete
  7. TAHNIAH MOGA SEMAKIN GIAT TERBITKAN N3

    ReplyDelete
  8. tahniah! semoga terus semangat menulis blog.. =)

    ReplyDelete
  9. wah..kena rajin komen ni. caiyok caiyok!

    ReplyDelete
  10. EH? Boleh tau sampai sedetail ni eh?

    ReplyDelete
  11. Nakkkkkkkkkkkk join... Malam nanti iollssss lawat tapak naaaaa...

    ReplyDelete
  12. wahh 😍😍 alhamdulillah, tahniah banyak nya PV tu 🥰 semoga terus menulis blog kak 😊

    ReplyDelete
  13. wahhh top comment ! haha ni first time dpt first commentator hehehe...
    congrats kak syaz :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tenkiu atie! atie pun perlu komen 1 je lagi entry untuk layak join hihik

      Delete
  14. ok boleh join hahaa mudah ajer nih ^_^

    ReplyDelete
  15. Tahniah Syaz ^_^ Dulu hingga sekarang byk dah perubahan pada blog syaz!
    siap dah shida komen menanda shida join utk pencalonan bertuah hehee :)
    Setiap tahun bermula 2010 yg ada update pada bulan Januari shida komen salah satu entri yg menarik minat shida utk komen! Kpe Januari?
    sebab bulan kelahiran shida hehe.. Apa-apa pun all the best utk syaz dan blog www.syaznirahim.com :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih shida, antara yang selalu support kite ;)
      laa sama rupanya kita baby januari ;)

      Delete
  16. dah komen 3 entri sis syaz..bismillah..wish me luck! :D

    ReplyDelete
  17. tahniah,, semoga lebih maju jaya. #roadto2juta pulak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks mieza, harap istiqamahla untuk 2 juta tu ha hahha

      Delete
  18. Tahniah Syaz, tinggi pv harian Syaz berbanding blog akak.
    Cerpen Syaz menarik, akak pun suka baca :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tenkiu kak uji selalu datang blog saya dan baca cerpen saya :)

      Delete
  19. Wah meriahnya sambutan GA nie, tahniah Syaz.. 😊

    ReplyDelete
  20. Opss terlepas sudah nak join. Takpe, tetap nak komen pukal cam biasa. Teruskan menulis blog kak. Banyak kemajuan tu. Tahniah!

    ReplyDelete

Ada apa-apa nak tulis? ;)

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot

Ya it's me