Red Velvet Harold's Bread



Gambar beberapa hari lepas.
Ada orang belanja la sebab bini dia stress tu 😝

Sedap betul rasa dia, antara Red Velvet paling sedap aku pernah makan.

Anak anak pun suka, sekejap je dah habis 😂

Zaimi beli guna Grab Food masa ni.

Tenkiu sebab layan tekak ku 😁



Post a Comment

41 Comments

  1. betul !! kek2 Harolds semua sedap.. yg besar cemni x penah beli..
    sya beli yang potong kecil2 tu.. sedap dan murah !!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itulah, ini pun kali kedua beli, ubah angin, asik secret recipe dengan kings je hehe

      Delete
  2. Wow, beli cake guna grabfood. Tak pernah cuba red velvet Harold. Yang rainbow cake pernah. Sedap, Syaz. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul2, saya pernah beli juga rainbow dia, yang slice. Sedap!

      Delete
  3. Stress dapat sebiji keke. Beruntung.

    ReplyDelete
  4. kalau macam ni kena selalu stress... hehehe

    ReplyDelete
  5. Harold's bread ni antara bakery yg jadi kegemaran Kita, sedappp

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan, selalu beli roti dia, cookies dia pun mantap

      Delete
  6. Wahhh jadi cravings la nak juga

    ReplyDelete
  7. Saya pun suka red velvet cake. Makan banyak pun tak muak.

    ReplyDelete
  8. Oh.. peminat RV ke?? Sama dgn anak kakmim yg sulung suka RV cake

    ReplyDelete
  9. Harold's bread ni not bad pastry dia..selalu singgah time balik kpg..ada di RTC Gopeng..harap2 ada lg lah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insyaallah moga kedai itu masih bertahan di musim pandemik ini

      Delete
  10. Harold's ni saya suka jugak kek dengan roti dia.. Sedap! kek dia lembut je yang warna warni tu.. Tapi kek tu beli sepotong je biasanya sebab buat nak rasa je haha

    ReplyDelete
  11. Tengok deco kek pun nampak sedap..

    ReplyDelete
  12. Red velvet memang sedappp. Ena pon suka. Kena pndai cari kan. Puas hati lah kan dapat makan sedap.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul2, lepas ni kalau teeingin, saya akan cari di Harold's Bread 😁

      Delete
  13. how do you feel nowadays? kak syaz dah ok

    ReplyDelete
  14. ya Allah cantiknya kek dia..biasa nengok yang dah potong slice2..ni pestime nengok yang whole cake..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan, deco dia kemain lawa rupanya sebelum dia potong2 jual slice tu hehe

      Delete
  15. Red Velvet Harold's Bread memang sedap. Biasa beli yang jenis loaf tu je sekali makan habis :)

    ReplyDelete
  16. Cantiknya kek! Nampak sedap!!! Tak pernah cuba lagi kek harold's ni

    ReplyDelete
  17. my fav flavour. sekarang addicted makan kek red velvet dari family mart hehe

    ReplyDelete

Setiap ulasan yang ditulis adalah dibawah tanggungjawab yang memberi komen. Sekiranya mahu berhubung dengan saya, hubungi saya di syaznirahim@gmail.com :)

Every comment written is under the responsibility of the commenter. If you want to contact me, reach me at syaznirahim@gmail.com :)