Monday, January 4, 2021

HADIAH DARI BANDARA | FIKSYEN

 Hallu, cerpen pertama 2021!

Ini adalah sambungan dari CELARU & HATI KE HATI 

Semoga terhibur 😀


Walaupun rumah ini pernah didiami oleh Najah, berada di dalamnya kini membuatkan Najah lemas.



Content cerpen telah dikeluarkan untuk next project.
Terima kasih untuk sokongan 🤗

Stay tune

30 comments:

  1. menarik cerpen syaz seronok dibaca

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Kak PI, masih bertatih2 lagi ni hehe

      Delete
  2. omgg can not wait!!!! nak tauuu apa yg semuanya tu nak tauu kenapa aqim kwen dua

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe terima kasih atie, terus menerus atie sokong penulisan akak ;)

      Delete
  3. Haaa.. kau.. semuanya dah terkait mengait ni, suka3

    ReplyDelete
  4. kenapa kesian sgt kt najah tu... aduhhhh

    ReplyDelete
  5. Uncle sangka GEDEBAB tu datang dari perkataan DEBAB... rupanya kesan bunyi... hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha seperti biasa, saya tak oandai nak buat sound effects 😂

      Delete
  6. Apa yang ingin diberitahu tu?...tak sabar nak tahu kisah seterusnya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe 🤗
      Terima kasih kak, sudi luangkan masa baca dan komen

      Delete
  7. Alhamdulillah.. dah sampai masanya untuk najah meluahkan apa yang dirasai.. smeoga dipermudahkan.. Menarik kisah ini..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe mudah mudahan 🤗
      Terima kasih kak sha, sudi baca dan komen 😘

      Delete
  8. apalah agaknya yg najah nk bagitau aqim tu??? mcm agenda besar jer

    ReplyDelete
  9. Alaa...tergantung sangat nih, tengah xcited, tiba2 habis..adoii..syaz,harap cepat sambung ye.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe insyaallah kak azimah, terima kasih sudi baca dan komen hehe

      Delete
  10. Entri sbl ni akk tak boleh drop komen tak tau kenapa, puas tekan takmo publish

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi takpe kak, akak berkunjung ni pun alhamdulillah ;)

      Delete
  11. Adakah Najah akan undur diri membawa diri mencari kebahagiaan dan bersama Hatim..Kesian Najah tau. Dahlah kawan baik ambil suami sendiri, lepas madu tak ada Aqim pun tak layan Najah sebaiknya. Sedih!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi nantikan sambungannya (ada ke ilham? hahahah!)
      terima kasih fiza selalu baca, komen dan support penulisan akak ;)

      Delete
  12. Macam kelakar la pertemuan najah dengan encik roti ni! Umur isteri dia berapa, encik roti siap dah ada cucu bagai...

    Kesian najah tak tergolong dalam puzzle tu. Mesti sedih rasa tersisih kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya, dia rasa tersisih.. cerita pasal encik roti dan isteri ada dalam cerpen Hati Ke Hati ;)

      Delete
  13. simpan dulu, nanti baru baca. skrg kat opis, curi2 blog walking

    ReplyDelete
  14. laaa kenapa pendam2... terseksa tau jiwa raga...

    ReplyDelete

Ada apa-apa nak tulis? ;)

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot

Ads