Wednesday, February 17, 2021

Mamasab Pertama | Wordless Wednesday







 

27 comments:

  1. kuih erk? wak ingtkn roti bom tadi., hehehe

    ReplyDelete
  2. woh kek mamasab mmg mengancam iman sokmo. mama selalu beli kambing perap

    ReplyDelete
    Replies
    1. ingat nak cuba juga kambing perap dia lepas ni :D

      Delete
  3. Replies
    1. boleh tahan la, saya suka yang coklat dari RV hehe

      Delete
  4. excited dah dia nk makan tu mama... cepat la potong kek nya!! hahaha comel je..

    ReplyDelete
  5. amboii tak sabar dh si comel tu nk makan kek

    ReplyDelete
  6. Wah, baru lepas tengok-tengok mamasab ni.. Aduh ngences

    ReplyDelete
  7. Rasa fish skin mamasab pun boleh tahan.

    ReplyDelete
  8. ammi takut sebenarnya bila tgk kek mamasab ni. rasa dia punya topping ke icing ke yg kat atas (apa panggil?) mcm melampau2 plak. ngeri

    ReplyDelete
  9. Lama dah teringin nak try kek Mamasab ni tp sampai skarang tak order lg

    ReplyDelete
  10. pernah dengar pasal mamasab ni, tp tak pernah try...

    ReplyDelete
  11. Sedapnya. Pernah cuba makan sekali. Semakin menjadi jadi permintaan mamasab ni. Terlajak laris penjualannya.

    ReplyDelete

Ada apa-apa nak tulis? ;)

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot