Mamasab Pertama | Wordless Wednesday







 

Post a Comment

27 Comments

  1. kuih erk? wak ingtkn roti bom tadi., hehehe

    ReplyDelete
  2. woh kek mamasab mmg mengancam iman sokmo. mama selalu beli kambing perap

    ReplyDelete
    Replies
    1. ingat nak cuba juga kambing perap dia lepas ni :D

      Delete
  3. Sedapnya. ๐Ÿคค๐Ÿคญ๐Ÿ˜‚

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh tahan la, saya suka yang coklat dari RV hehe

      Delete
  4. excited dah dia nk makan tu mama... cepat la potong kek nya!! hahaha comel je..

    ReplyDelete
  5. amboii tak sabar dh si comel tu nk makan kek

    ReplyDelete
  6. Wah, baru lepas tengok-tengok mamasab ni.. Aduh ngences

    ReplyDelete
  7. Rasa fish skin mamasab pun boleh tahan.

    ReplyDelete
  8. ammi takut sebenarnya bila tgk kek mamasab ni. rasa dia punya topping ke icing ke yg kat atas (apa panggil?) mcm melampau2 plak. ngeri

    ReplyDelete
  9. Lama dah teringin nak try kek Mamasab ni tp sampai skarang tak order lg

    ReplyDelete
  10. pernah dengar pasal mamasab ni, tp tak pernah try...

    ReplyDelete
  11. Sedapnya. Pernah cuba makan sekali. Semakin menjadi jadi permintaan mamasab ni. Terlajak laris penjualannya.

    ReplyDelete

Setiap ulasan yang ditulis adalah dibawah tanggungjawab yang memberi komen. Sekiranya mahu berhubung dengan saya, hubungi saya di syaznirahim@gmail.com :)

Every comment written is under the responsibility of the commenter. If you want to contact me, reach me at syaznirahim@gmail.com :)

Apa yang saya tulis di blog ini dahulu, saya sendiri mungkin sudah tidak bersetuju dengan content itu pada hari ini. Semestinya segala penulisan dalam blog ini tidak sesuai untuk dijadikan rujukan (citation/reference) dalam penulisan artikel / jurnal saintifik. Pemilik blog tidak bertanggungjawab sekiranya isi kandungan blog ini diambil sebagai rujukan akademik.

What I wrote on this blog before, I may not agree with the content today. Certainly all writing in this blog is not suitable to be used as a reference (citation/reference) in the writing of scientific articles/journals. The owner of the blog is not responsible if the content of this blog is taken as an academic reference.