Saturday, February 6, 2021

Shikinlicious Jelly Bunny

Sempena birthday arwah atok haritu, mak saudara aku, alang, ada buat giveaway.

Hehe..

Walaupun semua duduk jauh, tapi dia orderkan juga ice cream dari Shikinlicious ni untuk semua 😘

Runner lewat sikit sampai, abang abang dah tidur masa ni sebab esoknya nak sekolah hehe



Adik ayu pun telan air liur dulu.
Sebab esok baru boleh makan sama-sama.
Lagipun dah malam, nanti tak tidur pulak makan manis-manis 😂


Keesokan harinya, lepas amir balik dari tadika, baru boleh makan.

Jelly bunny Shikinlicious ni jenis kena tuangkan melt ice cream tu dalam balang yang ada jelly jelly tu dulu.



Aiskrim nya ada dalam botol yang bentuk macam doraemon tu.
Untuk kali ni, makan yang perisa coklat dulu.


Seperti biasa, posing dulu  sedas dua.
Hehe..


Lepas mak dah tuangkan, berlarilah anak-anak ke dapur ambik sudu masing-masing.

Gaul-gaul, lepas tu bedal la apa lagi hahaha!
Pertama kali cuba jelly bunny Shikinlicious ni.
Bolehlah, sedaplah jugak sebagai minum petang budak-budak 😘😘


Terima kasih nenek alang!!
 

14 comments:

  1. wah eskrem mmg pebret budak-budak kat rumah ni juga hahaa

    ReplyDelete
  2. Menarik cara hidangan tu. Saya ingatkan air dalam botol doraemon tu. Rupanya ice cream. ABC/Cendol moden ni :)

    ReplyDelete
  3. Wah@ Hidup bersatu padu tiga beradik ni ya. Makan sama-sama ye dik.

    ReplyDelete
  4. NAmpak sangat seronok diorang tu!

    Nak gugel jap lah info pasal brand Shikinlicious ni....

    ReplyDelete
  5. Minuman dan aiskrim coklat kegemaran saya juga :)

    ReplyDelete
  6. Bagus ni, menarik minat bebudak gitu...

    ReplyDelete
  7. jangan kata budak2, org tua pon suke makan ais krim

    ReplyDelete
  8. aiskrim..coklat..favourite aunty jugak ni...

    ReplyDelete
  9. 2x dh tgk post psl shikinlicious ni kt blog.. tp kt kuching x pnh lg tgk org jual

    ReplyDelete
  10. nmpk mcm sedap. dah la peminat aiskrim ni

    ReplyDelete

Ada apa-apa nak tulis? ;)

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot