Friday, March 19, 2021

Cabaran Kurus Online


Mari sertai Coach Fara dalam program Cabaran Kurus Online.

Hanya RM49 untuk seorang, yuran pendaftaran untuk program ini merangkumi 7 hari group coaching, 7 hari punya eat clean meal plan serta tip-tip dan maklumat berkenaan diet!


|Paid Review|












Siapa berminat boleh hubungi coach Fara seperti nombor telefon yang tertera di atas ya!

😁

13 comments:

  1. siapa yg betul2 nak turunkan berat badan boleh cuba program ni :)

    ReplyDelete
  2. Bagus nie untuk betul2 nak kurus..langsing time raya nanti ..

    ReplyDelete
  3. kurus semakin cantik n sihat syaz

    ReplyDelete
  4. Nice.... baru teratur... ikut jadual pemakanan dan rutin harian yg betul...
    Dapatlah #kurussebelumraya

    ReplyDelete
  5. Perubahan yang ketara sangat tu. Bagus ada guide yang boleh bantu untuk cabaran kurus online je :)

    ReplyDelete
  6. program gini mmg membantu cuma kena determination

    ReplyDelete
  7. Kena try laa ni kalau nak kurus ..

    ReplyDelete
  8. dalam diet ni nak kawal makan tu yg susah bg saya. selalu miss part tu. tetiba ade jer yg ajak makan

    ReplyDelete
  9. Bagus untuk orang yang kuat semangat..

    ReplyDelete
  10. aida ni segan nak join secara online gini.
    bukan salah cikgu, aida yg sebenarnya x boleh ikut kata cikgu ha ha ah ha...
    tried once. aduhai...
    now, diet sihat sendiri. main belasah aje, syaz.
    nak kurangkan inci kat perut jer.

    ReplyDelete

Ada apa-apa nak tulis? ;)

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot