Showing posts with label kelas. Show all posts
Showing posts with label kelas. Show all posts

Thursday, 7 April 2022

Kelas Online Sandwich Telur dan Roti Sapu Kaya | Throwback Thursday

Ini cerita pertengahan Mac 2022 hari tu sebenarnya. Ayu kena kuarantin sebab hampir kesemua cikgu di tadika dia positive covid. Dengan SR sekali kena mohon untuk Bekerja Dari Rumah masa tu. Sebabnya, walaupun kuarantin, cikgu-cikgu tadika ayu tetap komited buat kelas online untuk pelajar-pelajar.


Saturday, 9 October 2021

Tali Pinggang Biru, Tali Pinggang Kuning dan Kotak Pensel


Kalau masih ingat, awal bulan Ogos haritu, aku ada buat satu entry berkenaan Ayu menyertai satu pertandingan Fashion Show anjuran kelas taekwondo adam dan amir sempena bulan Kemerdekaan.

Alhamdulillah, ramai kawan-kawan blogger yang turut menyumbangkan likes pada video ayu di Facebook. Jutaan terima kasih aku ucapkan 😍

Tepat 31 Ogos 2021, keputusannya pun diumumkan.

Friday, 19 March 2021

Cabaran Kurus Online


Mari sertai Coach Fara dalam program Cabaran Kurus Online.

Hanya RM49 untuk seorang, yuran pendaftaran untuk program ini merangkumi 7 hari group coaching, 7 hari punya eat clean meal plan serta tip-tip dan maklumat berkenaan diet!


Tuesday, 23 February 2021

Fit Thru Online | Tau Tau Dah Kurus

 

|paid review|


Tau tak, kalau rasa nak diet, nak kuruskan badan, tapi tak ada teman, atau tak ada sesiapa pantau ni susah?
Kadang-kadang boleh terbabas!
Hari-hari cheat day!

Wednesday, 21 October 2020

ODL oh ODL

 

Minggu ni dah masuk minggu kedua semester baru untuk UiTM.
Plan asal pihak atasan, pelajar akan balik ke kampus walaupun lecture masih secara ODL.

Pada yang tertanya-tanya, ODL bermaksud Online Distance Learning.

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot

Awana SkyWay Gondola: Genting Highlands Cable Car

Awana SkyWay Gondola: Genting Highlands Cable Car
BOOK YOUR RIDE HERE