Tuesday, February 23, 2021

Fit Thru Online | Tau Tau Dah Kurus

 

|paid review|


Tau tak, kalau rasa nak diet, nak kuruskan badan, tapi tak ada teman, atau tak ada sesiapa pantau ni susah?
Kadang-kadang boleh terbabas!
Hari-hari cheat day!


Betul tak?

Ok ni nak bagitahu, sekarang di zaman segalanya boleh dilakukan atas talian, nak kuruskan badan secara online pun dah boleh gais!

Macam mana?
Haa meh nak cerita tentang Kelas Kurus Online: Fit Thru Online!


Untuk kelas kurus online ni, anda boleh dapat 100% personal online coaching dengan Madam Farelle tau!
Selain itu, dalam rempoh 25 hari, anda juga akan dapat:

Bantuan dari support group (WhatsApp)!
List barang dapur yang sesuai!
Video dan resepi masakan makanan yang sesuai untuk kurus!
Meal plan yang tetap sedap walaupun untuk kuruskan badan!
Video cara untuk workout!
Dan 3 e-book percuma!



Pemakanan anda akan dipantau, tapi tiada tekanan!
Yang paling menarik, anda berpeluang untuk memenangi hadiah juga jika menyertai Kelas Kurus Online ni tau πŸ˜‰


☝ Ini adalah pengalaman coach sendiri, dia hilang 9.1kg sepanjang amalkan semua tu gais.


Dengan pemantauan habit pemakanan sihat dan workout yang bersesuaian, rata-rata peserta berupaya untuk hilang 3 hingga 5 kg dah!


Tengok makanan yang dicadangkan dalam meal plan ni pun dah nampak sedap kan.
Jadi walaupun menjaga pemakanan, peserta tak perlu berlapar, masih boleh makan 5 kali sehari!







Menarik kan?
Ada kawan untuk diet sama-sama, ada orang pantau pulak tu.

Jadi kepada sesiapa yang berminat nak join, nak cuba-cuba dulu, boleh hubungi Coach Farelle (KLIK!)

Atau hubungi Coach Farelle di 012-3503573 😍

+++

Ini adalah paid review, sebarang soalan mengenai kelas hendaklah berurusan secara terus dengan penganjur πŸ€—

20 comments:

  1. Kelas berbayar macam ni memang bagus sebab coach guide cara pemakanan semua. Takde ikut ajaran yang salah. Teringin juga nak join, tapi itulah kena jiwa kental disiplin no.1

    ReplyDelete
    Replies
    1. Setuju tu fiza, yang penting disiplin 😁

      Delete
  2. Replies
    1. Hehe kalau berminat bolehlah join kelas tu dengan coach farelle

      Delete
  3. Replies
    1. Hehe kalau berminat boleh hubungi coach farelle tu 😊

      Delete
  4. mmg bgus program mcm ni. kwn dh join, mmg lose weight, sbb support system kuat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Samalah kawan2 saya, pun cakap memang menjadi 😁

      Delete
  5. Aaaaaa .. berat dah naik balikkk....

    ReplyDelete
  6. serious klu join group mcm ni mmg boleh kurus tapi kena determination sbb kita kena sediakan makanan sendiri haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan, kena istiqamah dari masa shopping groceries ;)

      Delete
  7. nice sharing syaz! musim pkp ni byk yg naik berat badan

    ReplyDelete
  8. nak diet ni hati kene kental. besar dugaan nak tolak makanan yang sedap2 ni kan...

    ReplyDelete
  9. shida boleh disiplin kalau nak kurus cuma! kena ade geng..baru boleh hahaha ^_^

    ReplyDelete
  10. aida sedang juga la amalkan eat clean.
    in shaa Allah, sikit sikit la sendirian berhad.
    nak readykan diri utk Ramadhan, syaz.
    ramai member kerja yg join program gini.
    memang menjadik. yg penting kena disiplin!

    ReplyDelete

Ada apa-apa nak tulis? ;)

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot