Norwex Basic Starter Kit | Kain Kayangan



|paid review|


 +++

Ini adalah paid advertisement, sebarang soalan mengenai produk hendaklah berurusan secara terus dengan penjual 🤗

Post a Comment

18 Comments

  1. Replies
    1. Insyaallah, moga murah rezeki penjual 😊

      Delete
  2. dah ada dahh.. memang function! ehehee you guys patut beli ni

    ReplyDelete
  3. Mereka yang berminat boleh cuba cuba follow kak Syaz. Starter kit berbaloi tu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul, kalau beli loose mahal juga rasanya 😊

      Delete
  4. Replies
    1. harga memang kayangan sikit kan kan PI hehe, tapi barangnya baik :D

      Delete
  5. Whoaaa.. very nice!!!
    Tak pernah try lagik.. Maybe leh try soon

    ReplyDelete
  6. waaaaa ! share this post to fb :)

    ReplyDelete
  7. uihhh bila boleh pegang tah kain kayangan ni haaaa ^_^

    ReplyDelete
  8. ramai member yg jual & pakai kain kayangan ni.
    aida lom terjebak :) ha ha ha ha...
    masih berjaya menahan nafsu diri tau, syaz.

    ReplyDelete

Setiap ulasan yang ditulis adalah dibawah tanggungjawab yang memberi komen. Sekiranya mahu berhubung dengan saya, hubungi saya di syaznirahim@gmail.com :)

Every comment written is under the responsibility of the commenter. If you want to contact me, reach me at syaznirahim@gmail.com :)