Tuesday, March 16, 2021

F&N Sparkling Espresso


Saja nak cuba rasa, macam mana lah rasa Sparkling Coffee kan.

So why not!


Mula-mula teguk memang rasa tersangat pelik 😂

Tapi lepas 4 5 teguk, rasa dia nice jugaklah.

Cuma sebab dia air gas kan, tak boleh nak teguk laju-laju.

Kena hirup slow and steady.

Jadi dapatlah feel dia tu.

Dan tak adalah rasa espresso sangat.

Lebih ke gas je rasa dia haha.

Kalian pernah cuba?

 

19 comments:

  1. Eh eh first time kita dgr sparkling espresso.. Bole cari nnt ni

    ReplyDelete
  2. x pernah rasa, kopi ada gas...menarik utk dicuba..

    ReplyDelete
  3. Tak pernaj try.. ni kalau minum.. sy yang spark ni.. hehe

    ReplyDelete
  4. Bila sendawa tu yang lagi padu..

    ReplyDelete
  5. mmg suka try benda yg rare ya :-)

    ReplyDelete
  6. Tak pernah cuba sebab tak pernah nampak lagi. Pelik tu Sparkling Coffee..gas dan coffee..tak pasti boleh terima ke tidak :)

    ReplyDelete
  7. uish mama x dpt bayangkan la rasa sparkling coffe ni haha

    ReplyDelete
  8. baru tahu, lagi jakun hehehehhe... udah tua ni jarang minum air manis gini dik , tingin jgk nk rasa ni

    ReplyDelete
  9. not bad rasanya. beli sekotak ada 3 jenis flavour

    ReplyDelete
  10. xpernah nmpk lg so far. tringin nak try sbb peminat kopi

    ReplyDelete
  11. takkleh imagine rasa dia mcm mna

    ReplyDelete
  12. tak pernah jumpa lagi air flavour ni

    ReplyDelete
  13. urmm..coffee dan gas..serius lah syaz?

    ReplyDelete
  14. Tak pernah nampak lagi jual dekat pasaraya.. teringin pula nak cuba..

    ReplyDelete

Ada apa-apa nak tulis? ;)

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot