Search This Blog

Showing posts with label minuman. Show all posts
Showing posts with label minuman. Show all posts

Friday, November 20, 2020

Huat Ah

 Salam Jumaat!

Terjumpa gambar ni, baru teringat pernah beli air ni sebelum WFH haritu.

Monday, November 9, 2020

Sunday, November 8, 2020

McCafe Latte Large

 Serius cakap, minggu lepas memang sangat menyakitkan kepala.

Tak happy langsung minggu lepas.

Scroll gallery jumpa pulak gambar ni.

Saturday, October 24, 2020

Tin Milo Limited Edition 1950s

 Haritu aku ada buat enty tentang Tin Milo Limited Edition 1970s kan?

Isnin lepas, aku terjumpa Tin Milo Limited Edition 1950s pulak gais!

Monday, October 12, 2020

Tuesday, September 22, 2020

Good Day Good Vibes Coklat Almond dan Pisang

                                        Minuman baru kot ni kan?

Macam tak pernah nampak sebelum ni.

Jadi haritu beli masa pergi ambik duit dekat Petronas.
Meh nak review rasa dia satu persatu.

Untuk  Good Vibes Almond Chocolate Milk ni, rasa dia taklah masa sekali sedut tu sampai nampak satu dunia menari-nari riang sebab terlalu sedap, tapi taklah tak sedap.

Sunday, August 23, 2020

Teringin Boba Tea House

 Tak ingat hari apa, tapi ada satu malam minggu lepas, aku teringin nak try Boba Tea House ni punya Milk Tea.

Alkisah, dia baru masuk dalam Food Panda yang cover area taman rumah aku ni.

Tanpa berfikir dengan lebih empuk, maka aku pun terus order 5.

Order yang Milk Tea biasa je, tapi nak mixed boba.

Thursday, May 21, 2009

Hasil balik ke rumah?

Helo!
Entry lepas aku merungut2 sebab kene balik rumah..
But it's not so bad la..

hik hik!
sebab pe?
sebab....

mak belikan MUFFIN!
taddaa!!

sedap weh muffin2 ni!
serius!
tak tipu!

ade 8 ketul muffin sekotak, dan sekotak rm8..
dan favourite aku adelah..

white chocolate with chocolate chip!

rainbow!

blueberry web!

oreo!

& chocolate chip!


bahagia! hahahah!

pastu alang2 dah jenjalan kat TESCO, aku ternampak tembikai susu..
aku pun bodek lagi emakku..

dan mak pon membuat air tembikai susu pada petang itu!
1 jag ko!
tak puas gak minum tak tau la!

jemput minum
(^^,)

*********************************************
updated!

hasil Zaimi pulang ke kampung?
ehem ehem!

taddaaa!

sehelai tudung bawal berbatu..
tudung yg ke 6 zaimi & family bg (^^,)

sayang sangat kamu semua!!
melaram tudung baru :)

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot

Ya it's me