Monday, March 22, 2021

Kegemaran Anak-anak

Salam Isnin gais!
Semoga minggu ini lebih baik!

Setelah sekian lama tak makan dekat luar.

Semalam kami bawa anak- anak lunch dekat luar.

|Entry kontot|




Cuba teka kat mana kami lunch semalam?
Hehe

 

23 comments:

  1. teringat pula kat chicken rice shop. sedapnya tofu tu.

    ReplyDelete
  2. chic rice shop...dap dap.
    Ayu pun bawak Ian & Iris makan kat luar weekend lepas, lama x jenjalan kan

    ReplyDelete
  3. Macam makan kat the chicken rice shop, betul tak? :D

    ReplyDelete
  4. kite pun suka makan tafu tu. sedap. tapi tak boleh makan banyak. muak heeee

    ReplyDelete
  5. lamanya tak layan kat TCRS nih, paling rindu dia punya pie tee dan tauge rangup dia tu, pastu ayam dia yang moist

    ReplyDelete
  6. Menggembirakan anak-anak, melimpah rezeki mak ayah.

    ReplyDelete
  7. TCRS... bukan sekadar nasi ayammm... (eh, ternyanyi pulak)

    ReplyDelete
  8. the chicken rice shop... bukan sekadar nasi ayam... kokokkkk

    ReplyDelete
  9. Mesti di Chicken Rice Shop.
    Popular kedai ini.

    ReplyDelete
  10. Pai tee tu uncle makan sorang je...!

    ReplyDelete
  11. The Chicken Rice Shop..bukan sekadar nasi ayam 🎶

    ReplyDelete
  12. chicken rice shop... kak ret suka makan mi wantan dia

    ReplyDelete
  13. Fav saya juga syaz..tp husben salu xnak pi..hahaa ^_^

    Syaz jemput join GA shida ya! Jika kelapangan :)
    https://www.shidaradzuan.com/2021/03/giveaway-raya-bersama-shida-radzuan-blog.html

    ReplyDelete
  14. SELALUNYA KAT CHICKEN RICE SHOP MENU GITU

    ReplyDelete
  15. Chicken rice shop.. hehehe.. Yang tahu tu nampak menarik sangat..

    ReplyDelete
  16. mkn kt CRS selalunya sy amik menu biasa je hehehe

    ReplyDelete
  17. Sedapnya tauhu putih tuh..ratah gitu je pun sedap dah..hehe

    ReplyDelete
  18. Pai Tee favourite :)
    The Chicken Rice Shop. Geram tengok tauhu tu..lama tak makan

    ReplyDelete
  19. tgk tauhu putih yg sedap tu aida tau da lokasi restoran ni, syaz.
    menu wajib order tu :)

    ReplyDelete

Ada apa-apa nak tulis? ;)

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot