Sunday, 21 March 2021

Biasiswa Yang Di-Pertuan Agong 2021| Top 10 Gambar Misteri WhatsApp Minggu ini #4

Gambar paling latest dalam entry ni.
Iklan berkenaan Biasiswa Yang Di-Pertuan Agong bagi tahun 2021 dah dibuka.

#1
Permohonan masih berlangsung sehingga 9 April 2021.
Siapa yang berkelayakan bolehlah memohon.
Mana tau ada rezeki kan 😊


#2

Ironless suit by Mardina Safiyya.
Nampak nice jugak kan.
Haha!


#3

Minyak daun bidara asli dengan ruqyah.
Antara khasiatnya boleh rawat rasukan jin dan gangguan sihir.

Tak tau nak komen apa.
Jadi no komen je la hihi


#4

Australian angus patty cap Thaw-Baek.
RM13 untuk 150g.

Macam mahal.
Ke memang harga dia macam tu?


#5

Sushi box yang aku tempah dari wife colleague.
Wife dia send gambar ni, pemberitahuan kata dah siap.

Nice kan?
Lama dia duduk Jelun, sampai terer buat sushi macam -macam jenis.


#6

Kari tenggiri, dari group taman.
Dia owner kedai Ar Robah Cafe dekat Senawang.
Jadi wife dia ambil juga order untuk delivery dalam taman perumahan.

Saja download gambar ni, lepas rindu pada kari ikan.
Aci tak?
Hahahah


#7

Mula-mula ingat gambar apalah, menarik warna-warni.
Aku pun download.
Rupanya susu pisang Nilofa.
Sedap ke ya?
Aku tak pernah try lagi.


#8

Ganbar ni dari kak Azimah, blogger kesayangan kita.
Hehe..
Promo Cheese Padu Mamasab
23 sampai 24 Mac 2021, harga dia hanya RM35.

Siapa minat boleh lah order dengan Kak Azimah 😊


#9

Keratan iklan tentang UPKK.
katanya calon 2020 dan 2021 akan ambil periksa sama-sama.

Aku download sebab nampak bayang Dr Zul je sebenarnya haha


#10

Sambal belimbing Ikan Bilis by GBS Kitchen.
Aku download malam-malam masa mamai.
Hahahhaa

Itulah saja untuk minggu ini 😊

13 comments:

  1. Mudah-mudahan yang memohon akan berjaya. Teringat Abang Farid mohon biasiswa ini untuk sambung Ph.D ke Manchester (lompat dari degrre terus ke phd) tapi tak ada rezeki.

    ReplyDelete
  2. Tak tahu nak pilih yang mana
    Kari ikan tu bolehlah

    ReplyDelete
  3. Tak sempat nak mohon, dah habis belajar dah hahaha.
    In shaa Allah rezeki untuk orang lain :D

    ReplyDelete
  4. Semoga berjaya buat yang memohon..

    ReplyDelete
  5. kak pun dh ode kek mamasab mmg sedap

    ReplyDelete
  6. Sushi box !!! craving terus ni pagi2 tgk

    ReplyDelete
  7. kari ikan tenggiri tu amat mengiurkan.. nyam2

    ReplyDelete
  8. kotak sushi tu yang paling memikat.. huhuhu

    ReplyDelete
  9. Good luck utk yg memohon..kari tuh sedapnye..

    ReplyDelete
  10. 2x kali tgk gmbr pakai purdah tu. sbb igt isteri UEL hehehe

    ReplyDelete
  11. Macama mahal je patty tu. Tak pernah tahu harga dia sebab tak pernah ambil tahu. huhu
    saya pun tak pernah minum susu nilofa =_='

    ReplyDelete

Setiap ulasan yang ditulis adalah dibawah tanggungjawab yang memberi komen. Sekiranya mahu berhubung dengan saya, hubungi saya di syaznirahim@gmail.com :)

Every comment written is under the responsibility of the commenter. If you want to contact me, reach me at syaznirahim@gmail.com :)

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot

Awana SkyWay Gondola: Genting Highlands Cable Car

Awana SkyWay Gondola: Genting Highlands Cable Car
BOOK YOUR RIDE HERE