Saturday, March 20, 2021

Setiap Malam Adalah Malam Pertama Katanya


Setiap malam adalah malam pertama katanya.
Tujuan aku up gambar ni, sebab aku terjumpa dalam galery di hard disk tadi.
Jus Bidadari ni, asalnya ada kawan aku promote.

Dia kata bagus kalau sesiapa nak cuba pregnant.

Aku pun antara yang terjebak masa ni.

Rasa dia macam kurma yang di blend letak madu semua.

Entahlah, kalau tanya aku jadi ke tidak claim dia, makan benda ni dapat mengandung, aku pun tak pasti.

Sebab, masa aku cuba untuk conceive anak sulung dulu, aku hanya berjaya lepas aku turunkan sikit berat badan.

Masa mengandungkan anak ketiga, aku tak ada pula ambil Jus Bidadari ni masa try to conceive.

Kuasa Allah semua.

Tapi lucu mengenang yang kami ramai-ramai cari Jus Bidadari ni masa tu hahaha!

Sebab masa tu semua baru kahwin, baru ada 1 anak.

Beria masing-masing nak tambah anak masa tu 😂

Kenangan oh kenangan.

17 comments:

  1. tajuk mmg menggiurkan.. ammvoiii 😅

    ReplyDelete
  2. Awwww.. hahahhaa.. yang dara boleh gak amek.. kan.. kah kahhhh

    ReplyDelete
  3. Nak tambah anak lagi ke? The more the merrier!

    ReplyDelete
  4. amboi...setiap malam adalah malam pertama..tak tahan baca tajuk

    ReplyDelete
  5. minuman yang ada kurma memang sedap tu. Tajuk taknak kalah, kena menang :)

    ReplyDelete
  6. tajuk entry mengundang untuk pembacaan lanjut hheheheheeh

    ReplyDelete
  7. mmg itu kuasa Allah kan, tapi kita kena usaha :)

    ReplyDelete
  8. Hehehe..ikut rezeki dan serasi kan.

    ReplyDelete
  9. Teringin nak rasa... cari khasiatnya hahahahaa.

    ReplyDelete
  10. heheee..aduhai..tetibe tergeli hati baca..^_^

    ReplyDelete
  11. Tajuk kontroversi nie..hahahahaa..tp betul jugak tau..kalau berat turun mesti ngandung..mcm kite pregnant anak dari 1st smp no 3 la..asal slim je ngandung, asal ngandung je slim..sampaikan budak2 ofis pun perasan..itu yg skang bila dah kurus sikit, budak2 org “nganjeng2”.. “nie dh kurus nie tau2 lagi sebulan 2 dh ada no 4”..hahahaa..seremsssss..

    ReplyDelete

Ada apa-apa nak tulis? ;)

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot