Tuesday, March 23, 2021

TCRS adalah jawapannya!

Sambungan entry kontot semalam.
Entry masih lagi kontot.


Betul!
Kami pergi makan laju-laju di The Chicken Rice Shop di Mydin Seremban 2.



Tak plan pun nak ke sini.
Asalnya nak pergi nursery Benagolf dekat Paroi tu je.

Zaimi nak beli rumput.

Mengejut je rasa nak makan kat sini.




Memang semua pakai baju ala ala ke bendang je la 😂

Tahniah la pada yang teka betul pada entry semalam.
Hadiah tak ada ya, hanya doa semoga kalian dilimpahi rahmat Allah kutitipkan ehehe..

Siap ada yang nyanyi Bukan Sedar Nasi Ayam dalam komen, terdengar-dengar suara Dina Nadzir nyanyi tagline The Chicken Rice Shop ni hahaha!

Wak tanya, tak ada nasik ke?
Ada wak, masa nasik sampai, terus kayuh tak ingat dunia, lupa nak pegang fon dah 😂

Have a good day semua!

16 comments:

  1. Alhamdulillah.. seronok bila dapat bawa bebudak tu keluarkan..

    ReplyDelete
  2. baju blkg kira janji perut kenyang ;-)

    ReplyDelete
  3. Tengok menu pun dah boleh teka hehee ^_^

    ReplyDelete
  4. Tmpt feveret anak2 nie..bila tanya nak makan ape asyik jawapan nak nasi dengan sup..so malas nak pikir2, moh ler ke the chicken rice shop..gigih kan taip nama penuh..hehehe

    ReplyDelete
  5. Hehe siap ada sambungan cerita.
    Oklah makan laju-laju.

    ReplyDelete
  6. Memang dah jangka! feveret uncle juga!

    ReplyDelete
  7. Betul tekaan saya huhuhu. Sebab familiar dengan makanan TCRS tu :D

    ReplyDelete
  8. Ramai yang teka betul
    Tu memang kaki TCRSlah

    ReplyDelete
  9. walaupun lambat, kira betul juga lah ye. Hihi..lama gak tak jejak MydinS2 tu. Musim malas nak keluar sekarang ni.

    ReplyDelete
  10. sgt la suka tcrs ni, syaz.
    kerabu mangga nyer is wow!
    tp tu la, time pkpp last year takde.
    mangga xde stok!
    nasi ayam and ayam stim is my feveret la. sedap!

    ReplyDelete
  11. pergi makan yg tak plan tu yg best tu hehe

    ReplyDelete
  12. kalau beli set makan 2 org tu boleh makan 4 orang psal porsi dia banyak. tu yg suke pi TCRS

    ReplyDelete
  13. Rasanya hanya pernah sekali ke restoran tu.

    ReplyDelete
  14. fav syu jgk TCRS ni. sejak stay kt sabah slalu cari nasi ayam dkt sni

    ReplyDelete

Ada apa-apa nak tulis? ;)

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot