Pages

Search This Blog

Showing posts with label nasi ayam. Show all posts
Showing posts with label nasi ayam. Show all posts

Thursday, July 22, 2010

KAMI MENENTANG PENIPISAN DAN KEKURANGAN AYAM DALAM NASI AYAM

Hai semua =)

Pagi-pagi lagi dah rasa gelihati hari ni. Kisahnya aku saja lah pergi search Page yang ada kat Facebook tu, kalau ada yang berkenaan sajalah aku nak Like.. hehe..




Aku rasa sangat kelakarlah Page ini! haha!
Tapi betul juga, ada di sesetengah tempat, memang nasik ayam dia semakin sadis, makin lama makin kecik je ayam..
Dia berniaga macam semua customer yang datang beli nasik ayam dia tu tengah diet. haha!

Aku dah Like dah Page ni..hahaha! Kamu? 


ps: teringat pulak aku pernah makan nasik ayam sexy, asalnya aku mintak nasik lebih, sekali dia bagi sampai semangkuk lebih..haha

Thursday, February 5, 2009

Sexy nye nasik ayam ni..

lunch tadik aku ngn zaimi g makan kat seksyen 16..
tetibe tekak dan perut kami berdua tringin nak mencekik nasi ayam..
jadi kami pon order la..
zaimi nak makan nasik lebih.. jadi dia mintak la nasik lebih..
bese la tu..
jeng jen jeng!!
akak tu pon antar nasik..
hahahahah!!!
aku pon gelak..
sbb nasik lebih yg zaimi mintak td sexy bebenor rupenye kat mata aku ni...
tgk la sendiri kat bwh ni...
aku tak nak explain lebih2..
sexy x?
korg pikr la sendiri...
assalamualaikum..!

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot

Disclaimer


All content provided on this "Syazni Rahim Blog" blog is for informal reading only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information or comments on this site or found by following any link on this site.

The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information.

The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.