Thursday, February 5, 2009

Sexy nye nasik ayam ni..

lunch tadik aku ngn zaimi g makan kat seksyen 16..
tetibe tekak dan perut kami berdua tringin nak mencekik nasi ayam..
jadi kami pon order la..
zaimi nak makan nasik lebih.. jadi dia mintak la nasik lebih..
bese la tu..
jeng jen jeng!!
akak tu pon antar nasik..
hahahahah!!!
aku pon gelak..
sbb nasik lebih yg zaimi mintak td sexy bebenor rupenye kat mata aku ni...
tgk la sendiri kat bwh ni...
aku tak nak explain lebih2..
sexy x?
korg pikr la sendiri...
assalamualaikum..!

8 comments:

  1. section 16? kat mana? shah alam ker?

    ReplyDelete
  2. ako pun xnk cakap ape..tsk tsk~

    *totop mate cik syazni*

    ReplyDelete
  3. seksyen 16 bndar baru bangi..

    pssst..addy.. aku dah totop mata dah tapi tebukak balik.. ngeeee

    ReplyDelete
  4. eh. baru pasan.. dlm mangkuk tu bukan soup kan..
    apsal byk gler sambal dier kasik...
    seksyen 16 kt pasar malam ke ?haha
    da 3 taun duk c2 still tktau seksyen2 neh..

    ReplyDelete
  5. a'ah kat pasar mlm tu..
    ha tu la aku ckp.. makcik jual nasik ayam ni ntah pape..
    hahaha!!

    ReplyDelete
  6. a'ah kat pasar mlm tu..
    ha tu la aku ckp.. makcik jual nasik ayam ni ntah pape..
    hahaha!!

    ReplyDelete
  7. wahhhh seksi betul... cam sedap jer...

    ReplyDelete
  8. hehe comel nye nasi ayam nih.... ;)

    ReplyDelete

Ada apa-apa nak tulis? ;)

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot