Potong | Wordless Wednesday | Sebarkan Manfaat Sempena Ramadhan #2

 




Post a Comment

15 Comments

  1. Betullah tu. Memang payah bukak benda alah ni.

    ReplyDelete
  2. kat rumah tak pakai can opener yang ni...

    ReplyDelete
  3. alamak baru tau gak ni! hahahaha tq share

    ReplyDelete
  4. Menarik hacks ni ๐Ÿ˜Š tq share

    ReplyDelete
  5. Buka puasa apa hari ini Syaz?

    ReplyDelete
  6. ok... ini pengetahuan baru...

    ReplyDelete
  7. betul jugak! hahaha..selalu gunting je sampai ke hujung :P

    ReplyDelete
  8. biasa wak pakai gunting atau pisau je., ;p

    ReplyDelete
  9. biasa guna pisau je sebab cutter gini takde. kalau ada cutter lps ni, dah tahu la satu lagi additional function dia. thanks sharing

    ReplyDelete
  10. hahaah sbb nak guna gunting pun sakit juga tangan

    ReplyDelete
  11. mudah ye pakai alat nie.. nak kena standby satu kat rumah nie..

    ReplyDelete
  12. ohhh selalu guna gunting je..tu pun struggle gila..hahahha

    ReplyDelete

Setiap ulasan yang ditulis adalah dibawah tanggungjawab yang memberi komen. Sekiranya mahu berhubung dengan saya, hubungi saya di syaznirahim@gmail.com :)

Every comment written is under the responsibility of the commenter. If you want to contact me, reach me at syaznirahim@gmail.com :)

Apa yang saya tulis di blog ini dahulu, saya sendiri mungkin sudah tidak bersetuju dengan content itu pada hari ini. Semestinya segala penulisan dalam blog ini tidak sesuai untuk dijadikan rujukan (citation/reference) dalam penulisan artikel / jurnal saintifik. Pemilik blog tidak bertanggungjawab sekiranya isi kandungan blog ini diambil sebagai rujukan akademik.

What I wrote on this blog before, I may not agree with the content today. Certainly all writing in this blog is not suitable to be used as a reference (citation/reference) in the writing of scientific articles/journals. The owner of the blog is not responsible if the content of this blog is taken as an academic reference.