Wednesday, April 14, 2021

Potong | Wordless Wednesday | Sebarkan Manfaat Sempena Ramadhan #2

 




15 comments:

  1. Betullah tu. Memang payah bukak benda alah ni.

    ReplyDelete
  2. kat rumah tak pakai can opener yang ni...

    ReplyDelete
  3. alamak baru tau gak ni! hahahaha tq share

    ReplyDelete
  4. Buka puasa apa hari ini Syaz?

    ReplyDelete
  5. ok... ini pengetahuan baru...

    ReplyDelete
  6. betul jugak! hahaha..selalu gunting je sampai ke hujung :P

    ReplyDelete
  7. biasa wak pakai gunting atau pisau je., ;p

    ReplyDelete
  8. biasa guna pisau je sebab cutter gini takde. kalau ada cutter lps ni, dah tahu la satu lagi additional function dia. thanks sharing

    ReplyDelete
  9. hahaah sbb nak guna gunting pun sakit juga tangan

    ReplyDelete
  10. mudah ye pakai alat nie.. nak kena standby satu kat rumah nie..

    ReplyDelete
  11. ohhh selalu guna gunting je..tu pun struggle gila..hahahha

    ReplyDelete

Ada apa-apa nak tulis? ;)

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot