Sunday, May 16, 2021

Lauk Selepas Raya

|entry kontot|

 Lauk kembali normal lepas raya pertama.

Hahaha





Makanan raya ni tak boleh hadap lama-lama, muak akan menjelma hihi

23 comments:

  1. betul..nasi putih jg jd pilihan..

    ReplyDelete
  2. Menu macam ni yang paing uncle suka! hahahaha

    ReplyDelete
  3. Penampakan udang besar² di situ.. ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹

    ReplyDelete
  4. Udang goreng kunyit ke tu, Syaz? Nampak sedap. :)

    ReplyDelete
  5. I dah masak maggi ayam raya ke 4 ni

    ReplyDelete
  6. Hahaa sama... Dh start makan lauk biasa jgk

    ReplyDelete
  7. hari ni lauk saya ikan sambal dengan telur goreng jer.. kenyang....

    ReplyDelete
  8. Ya betul takleh nak hadap lama2 muak laaaa .. KakYa pon semalam dah start nasi putih dah. Harini singgang ikan grg ikan ciah busu dan ulam kacang botol laju jer makan nasi ..

    ReplyDelete
  9. Yang penting kenyang. ๐Ÿ˜

    ReplyDelete
  10. puas ati makan nasi putih kan

    ReplyDelete
  11. Betul la...juadah raya hanya mampu bertahan sampai raya ke 2 je..lepas tu dah cari dah makanan hakiki lain..

    ReplyDelete
  12. uish.. sambal udang.. sedap tu..

    ReplyDelete
  13. setuju sgt.. kak ayu raya kedua tu..masak sambal sardin..laju je. he he..

    ReplyDelete
  14. sedapnyaaaa!!!! raya kedua kena masak light sbb raya pertama dah mkn mcm2 kan

    ReplyDelete
  15. simple dan pastinya sedap! kalau syaz masak hehee :)

    ReplyDelete
  16. haha. jadi la tu, asalkan hari raya pertama, ada lauk raya dah

    ReplyDelete

Ada apa-apa nak tulis? ;)

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot