Lauk Selepas Raya

|entry kontot|

 Lauk kembali normal lepas raya pertama.

Hahaha





Makanan raya ni tak boleh hadap lama-lama, muak akan menjelma hihi

Post a Comment

23 Comments

  1. betul..nasi putih jg jd pilihan..

    ReplyDelete
  2. Menu macam ni yang paing uncle suka! hahahaha

    ReplyDelete
  3. Penampakan udang besar² di situ.. ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹

    ReplyDelete
  4. Udang goreng kunyit ke tu, Syaz? Nampak sedap. :)

    ReplyDelete
  5. I dah masak maggi ayam raya ke 4 ni

    ReplyDelete
  6. Hahaa sama... Dh start makan lauk biasa jgk

    ReplyDelete
  7. hari ni lauk saya ikan sambal dengan telur goreng jer.. kenyang....

    ReplyDelete
  8. Ya betul takleh nak hadap lama2 muak laaaa .. KakYa pon semalam dah start nasi putih dah. Harini singgang ikan grg ikan ciah busu dan ulam kacang botol laju jer makan nasi ..

    ReplyDelete
  9. Yang penting kenyang. ๐Ÿ˜

    ReplyDelete
  10. puas ati makan nasi putih kan

    ReplyDelete
  11. Betul la...juadah raya hanya mampu bertahan sampai raya ke 2 je..lepas tu dah cari dah makanan hakiki lain..

    ReplyDelete
  12. uish.. sambal udang.. sedap tu..

    ReplyDelete
  13. Lauk normal yang sedap. yeay!

    ReplyDelete
  14. setuju sgt.. kak ayu raya kedua tu..masak sambal sardin..laju je. he he..

    ReplyDelete
  15. sedapnyaaaa!!!! raya kedua kena masak light sbb raya pertama dah mkn mcm2 kan

    ReplyDelete
  16. simple dan pastinya sedap! kalau syaz masak hehee :)

    ReplyDelete
  17. haha. jadi la tu, asalkan hari raya pertama, ada lauk raya dah

    ReplyDelete

Setiap ulasan yang ditulis adalah dibawah tanggungjawab yang memberi komen. Sekiranya mahu berhubung dengan saya, hubungi saya di syaznirahim@gmail.com :)

Every comment written is under the responsibility of the commenter. If you want to contact me, reach me at syaznirahim@gmail.com :)

Apa yang saya tulis di blog ini dahulu, saya sendiri mungkin sudah tidak bersetuju dengan content itu pada hari ini. Semestinya segala penulisan dalam blog ini tidak sesuai untuk dijadikan rujukan (citation/reference) dalam penulisan artikel / jurnal saintifik. Pemilik blog tidak bertanggungjawab sekiranya isi kandungan blog ini diambil sebagai rujukan akademik.

What I wrote on this blog before, I may not agree with the content today. Certainly all writing in this blog is not suitable to be used as a reference (citation/reference) in the writing of scientific articles/journals. The owner of the blog is not responsible if the content of this blog is taken as an academic reference.