Monday, May 10, 2021

Pdpr Lepas Raya

Selamat bercuti dan berpdpr buat semua murid sekolah.
Kalau semua ok, mungkin pertengahan Jun baru anak-anak akan ke sekolah semula.

Jadi omak nak abadikan kenangan adam tertidur masa balik sekolah ni kat sini.
Haha!

Kesian tengok adam ni kadang-kadang.
Pagi seawal 5.30 memang dah mandi dan bersiap.
Pukul 9 malam memang selalu dah gone.

Nak buat macam mana nak.. 
Kekangan keluarga kita, adam kena sekolah jauh sikit dari rumah.

Tahun depan, amir pulak aan join sekaki sekolah kat situ.
Mujur sekolah tu nak terima.

Semoga dipermudahkan urusan pdpr untuk semua ya lepas raya nanti!
Stay safe!

15 comments:

  1. Anak² saya pun sekolah agak jauh dari rumah. Sebab balik sekolah transit rumah biras. Kalau kat rumah saya, takkan dia. Aku duduk seorang²

    ReplyDelete
  2. Kesian tengok pembelajaran anak- anak kita kan..anak kak SA si Dania tu lagi plak..kejap sekolah kejap kat rumah..tahun ni nak SPM plak tu...

    ReplyDelete
  3. Kesian budak2 sekolah sekarang
    Apatah lagi kalau pdpr

    ReplyDelete
  4. Sekolah jauh, awal kena siap. Mengantok sangat Adam tu. Semoga dipermudahakan urusan PDPR lepas ni. Aaamin..

    ReplyDelete
  5. sama2 kita berdoa semoga dipermudahkan
    kembali normal mcm dulu

    ReplyDelete
  6. awalnya 5.30 pagi dah siap! No wonder lah pukul 9 dah gone haha.

    ReplyDelete
  7. semoga dipermudahkan semua urusan akak..

    ReplyDelete
  8. Honestly kesian pda ank2 skrg ni. Anak ena pra pon byk cuti je. Hmmm. Nasib baik ada jugaklah die semangat lg nk skolah jmpa kwn2

    ReplyDelete
  9. 5.30 pagi dah mandi dan bersiap. Awal betul, tapi apa boleh buat kan kak syaz. Terpaksa sekolah jauh sikit daripada rumah.

    ReplyDelete
  10. Budak budak-budak saja yang kena hadap benda ni, emak-emak pun stress hehehehe.

    ReplyDelete
  11. Awalnya Adam kena ke sekolah.. Isnin ni dah mula PDPR.. pening juga dibuatnya..

    ReplyDelete
  12. Semoga dipermudahkan urusan anak2 .. PDPR anak2 KakYa dah start arini dah..

    ReplyDelete
  13. Moga semua baik2 ajer utk anak2 syaz ye..

    ReplyDelete

Ada apa-apa nak tulis? ;)

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot