Wednesday, June 23, 2021

Billy Jeans Chocolate Chip Cookies With Melted Peanut Butter

Macam nama lagu Michael Jackson kan?
Tapi inilah rupanya Billy Jeans versi makanan tu.

Ok, aku ni bukanlah pengkritik makanan.
Selalunya aku ni seorang yang sangat menghargai makanan.

Terutamanya makanan manis lah kan.


Tapi serius cakap, Billy Jeans ni sangat manis walaupun rasa kacang dia masih kuat.

Kalau orang yang tak berapa suka peanut butter, akan rasa sedikit awkward.


Ok rupa dia kat dalam macam gambar kat bawah ni.
Nampak chunky.
Of course memang chunky jugalah ketika disuap.

Bergoyang jugak gigi aku ni nak kunyah haha


Bagi anak-anak, diorang makan masa aku suap, tapi tak mintak lebih.

Mungkin sebab keras dan terlalu manis.


Honest review, siapa yang ada kencing manis, atau ada history kencing manis, kalau betul-betul nak cuba, kena kawal diri masa makan.

Aku yang makan sikit-sikit ni dan tak habiskan dalam kasa yang singkat ni pun, mencanak tak boleh bawak bincang aku punya bacaan gula sampai terus aku bergegas- 

Eh tak apalah. 

Huhu..

Ok itu cerita lain.
Nanti ada rasa dan masa aku cerita..
😊

10 comments:

  1. Takut nak makan yg manis2 ni…

    ReplyDelete
  2. Ingatkan Bilie Jean MJ tu....

    hehehe

    ReplyDelete
  3. tak pernah jumpa lg brand ni..part manis tu yg tak tahan..

    ReplyDelete
  4. Tengok gambar sudah menyelerakan.

    ReplyDelete
  5. kalau sapu kat roti xmanis sgt kut

    ReplyDelete
  6. Alamak, kalau manis sangat saya pun tak boleh nak makan sangat. Tapi nama produk sempoi sama lagu MJ.

    ReplyDelete
  7. Kalau manis sangat mesti jadi kurang seronok nak makan.. Keras tu satu hal juga.. hehehe

    ReplyDelete
  8. Kalau tang mnis tu ken fkir dlu...shida mnis2 sgt pn xboleh nnt jd lemau mcm mna tah..

    ReplyDelete

Ada apa-apa nak tulis? ;)

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot