Wednesday, September 8, 2021

Badak Air Merah Jambu Hadiah Berjaya Potty Train | Wordless Wednesday






 

20 comments:

  1. Muka banyak hepi dapat pink hippo hehe

    ReplyDelete
  2. Wahhh Ayu gembira dpt hadiah badak air pink lagi..

    ReplyDelete
  3. Macam best je nie... main seisi keluarga

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah Tahniah. Comel badak pink mengigit..

    ReplyDelete
  5. Seronokkkk dapat hadiahh tu ayu tu lepas berjaya potty train, dapat bakar semangat ayu gituuu bila dapat hadiah hehehe.

    ReplyDelete
  6. Comel Ayu dengan badak air pink.
    Banyak giginya Ayu nak kena gosok tu ๐Ÿ˜‚

    ReplyDelete
  7. Comelnya badak air merah jambu Ayu. Main ni seronok tapi part dia gigit tu seram gak. Hehe

    ReplyDelete
  8. Badak air pink tu comey. Yang tukan pegang pun sama๐Ÿ˜๐Ÿ’•

    ReplyDelete
  9. memang comel lah badak pink tu, mesti seronok main sama-sama tu

    ReplyDelete
  10. pakcik pon ade badak air tp badak air pakcik tak menggigit macam badak air ayu

    ReplyDelete
  11. Comelnya badak air warna pink. Geram pulak saya

    ReplyDelete
  12. selalu tengok yang warna hijau je. comel pulak warna pink ni

    ReplyDelete
  13. seronok..main sama2 hehee..tgk si ayu tu heheeee

    ReplyDelete
  14. YAY, berjaya dahhhh! Tahniah ye berjayaaa..hehe..nice and cute hadiah tuuuu..Tak pernah beli mainan badak air..ada rupanyaaaaaa!!! Waw

    ReplyDelete

Ada apa-apa nak tulis? ;)

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot