Donut Empat Segi | Wordless Wednesday





 

Post a Comment

25 Comments

  1. Eh? Boleh pulak bentuk macam ni? wah!

    ReplyDelete
  2. Anak2 memang suka benda2 baru mcm ni..lain dari kebiasaan..

    ReplyDelete
  3. wahh , dh ada erk donut 4 segi., yg penting kenapa ada lubang kat tgh2 donut tuhh? ;p

    ReplyDelete
  4. pernah beli sekali...depan UTC Ampangan. ok la, not bad. sbb jarang ke sana, sekali tu je la pun. he he he...

    ReplyDelete
  5. lain dari biasa ni๐Ÿ˜
    bentukk 4 segi
    yg pentingg lembut sedapp

    ReplyDelete
  6. Cikbunga datang sini๐ŸŒน๐ŸŒน

    ReplyDelete
  7. wah.. 4segi.. first time nampak.. lagi comel bila duk dlm bekas dia tu, elok2 muat ye..

    ReplyDelete
  8. rare ni.. tp unik jugak kan? xde lah koman sgt bulat jerr

    ReplyDelete
  9. Memang muat-muat letak dalam kotak kecil 4 segi.

    ReplyDelete
  10. donut bulat, empat segi dengan hiasan yang memang memancing mata untuk membelinya terutama anak-anak..

    ReplyDelete
  11. dah biasa donut bulat, suka pulak tgk yg 4 segi..kreatif, tak ikut mainstream..

    ReplyDelete
  12. Wow boleh pula mcm ni ye.. hehe.. Kreatif lain macam..

    ReplyDelete
  13. Bentuk empat segi tapi rasa tetap sama dengan betuk bulat eh.

    ReplyDelete
  14. Nanti wak buat yang 8 segi pulok
    r buat yang takde lubang kat tengah2

    ReplyDelete
  15. Unik bentuk donut empat segi. Salah satu marketing baik punya ni. Elok pulak fit masuk bekas empat segi macam tu kan.

    ReplyDelete
  16. wah donut pun dah hipster sekarang ni sebab dah bentuk lain dari biasa. Nampak sedap je

    ReplyDelete
  17. Uniknya reka bentuk donut ni . First time tengok donut 4 segi . Tapi rasanya tetap sama macam donut biasa kan

    ReplyDelete
  18. walaupon bentuknya laen, rsanya tetap sama, mcm donat

    ReplyDelete
  19. menarikjuga tu..biasa tgk hat bulat kan..kalini mai petak baru rare..heheee

    ReplyDelete
  20. Wah.. Pertama kali tengok.. cantik..

    ReplyDelete

Setiap ulasan yang ditulis adalah dibawah tanggungjawab yang memberi komen. Sekiranya mahu berhubung dengan saya, hubungi saya di syaznirahim@gmail.com :)

Every comment written is under the responsibility of the commenter. If you want to contact me, reach me at syaznirahim@gmail.com :)

Apa yang saya tulis di blog ini dahulu, saya sendiri mungkin sudah tidak bersetuju dengan content itu pada hari ini. Semestinya segala penulisan dalam blog ini tidak sesuai untuk dijadikan rujukan (citation/reference) dalam penulisan artikel / jurnal saintifik. Pemilik blog tidak bertanggungjawab sekiranya isi kandungan blog ini diambil sebagai rujukan akademik.

What I wrote on this blog before, I may not agree with the content today. Certainly all writing in this blog is not suitable to be used as a reference (citation/reference) in the writing of scientific articles/journals. The owner of the blog is not responsible if the content of this blog is taken as an academic reference.