Bolehkah Pelajar UiTM ODL Untuk Semester Oktober 2021

Boleh, pelajar UiTM masih boleh memilih untuk meneruskan pengajian dengan mod atas talian bagi semester Oktober 2021 nanti.

Namun, pelajar masih perlu bersedia untuk kembali ke kampus sekiranya terdapat keperluan kursus untuk dilaksanakan secara bersemuka (f2f)

Selalunya berkait dengan amali, perkara yang memerlukan pelajar hands on.

Pesanan dari VC baru UiTM INI, Prof Ts Dr Hajah Roziah Mohd Janor haruslah diterima oleh semua pihak, samada pelajar mahupun tenaga pengajar dengan hari yang terbuka.

Kekal jaga SOP, moga kita sentiasa dilindungi.

Ps: Alhamdulillah dapat juga merasa suasana pembelajaran di kampus bersama kawan-kawan ye dak?

Catat Ulasan

23 Ulasan
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
  1. Anak akak katanya lecture dia bgtau,sem dpn maybe dah kena kembali ke kampus.

    BalasPadam
    Balasan
    1. ya, akan ada batch yang kena masuk, secara berperingkat

      Padam
  2. Kesian ek budak2 intake covid ni.. Tak kenal batch mate. Kenal takat masa online je

    BalasPadam
    Balasan
    1. betul tu ammi, nak cari calon pun susah. eh. haha

      Padam
  3. tempat saya akan masuk bulan 10 nanti..

    BalasPadam
  4. Rasa tak perlu risau dgn SOP..pelajar besar lgsng urus dari pelajar kanak2 syaz..fenin dibuatnya hahaaa

    BalasPadam
  5. Pelajar pun perlu bersedia dengan norma baharu ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. ya, semua kena bersedia baik pelajar, tenaga pengajar, staf sokongan dan juga ibubapa

      Padam
  6. Lepas ni dah boleh kelas bersemuka dah kan. Ramai pelajar pun dah vaksin. Kekal jaga SOP.

    BalasPadam
    Balasan
    1. mudah-mudahan apa yang dirancang ini berjalan lancar

      Padam
    2. Semoga Allah permudahkan segala urusan pelajar dan pendidik. Aaminn...

      Padam
  7. jauh sgt beza nya dr masa kita belajar dulu kan? semua terkesan, x de yg terkecuali... just need to be strong utk menghadapi semua ni & hidup dlm norma baru. stay safe!

    BalasPadam
  8. Tahniah anda pertama menegur hal hadiah di laman Etuza. tak nak cuba ke..hehehe
    https://madey09.blogspot.com/2021/09/p-produk-halal-sijil-logo-yang-original.html

    BalasPadam
  9. kesiannya yang masuk dari 1st semester dah mula pkp, tak dan nak rasa kelas secara semuka...

    BalasPadam
  10. Kesian ngan budak budak yg belajau sekarang... Semua on9

    BalasPadam
  11. semoga cepat berlalu covid dan mudah nak belajar bagi student2 ni.. PdPR ni susah, payah dorang nak fokus

    BalasPadam
  12. adik kakmim dh sem 2 uitm br nk ke shah alam sem ni.. sebelum ni mmg save sgt odl x perlu fly ke kampus

    BalasPadam
  13. Rasanya ramai lagi suka pembelajaran bersemuka.

    BalasPadam
  14. Pembelajaran face to face juga yang lebih berkesan..

    BalasPadam
  15. Tak lengkap rasanya ikuti kursus tanpa bersemuka terutama yang perlu hands on.

    BalasPadam

Setiap ulasan yang ditulis adalah dibawah tanggungjawab yang memberi komen. Sekiranya mahu berhubung dengan saya, hubungi saya di blogsyaznirahim@gmail.com :)

Every comment written is under the responsibility of the commenter. If you want to contact me, reach me at blogsyaznirahim@gmail.com :)

Apa yang saya tulis di blog ini dahulu, saya sendiri mungkin sudah tidak bersetuju dengan content itu pada hari ini. Semestinya segala penulisan dalam blog ini tidak sesuai untuk dijadikan rujukan (citation/reference) dalam penulisan artikel / jurnal saintifik. Pemilik blog tidak bertanggungjawab sekiranya isi kandungan blog ini diambil sebagai rujukan akademik.

What I wrote on this blog before, I may not agree with the content today. Certainly all writing in this blog is not suitable to be used as a reference (citation/reference) in the writing of scientific articles/journals. The owner of the blog is not responsible if the content of this blog is taken as an academic reference.

Disclaimer: Unauthorized Use of Photos

All personal and family photos on this blog are the exclusive property of syaznirahim.com. These images may not be downloaded, copied, reproduced, or used in any form without prior written permission from the owner. Unauthorized use of these photos is strictly prohibited and may result in legal action. If you wish to use any of the photos, please contact me for permission and licensing terms. Thank you for respecting our rights and the privacy of the individuals depicted.

Penafian: Penggunaan Foto Tanpa Kebenaran

Semua foto peribadi dan keluarga di blog ini adalah hak milik eksklusif syaznirahim.com. Imej-imej ini tidak boleh dimuat turun, disalin, dihasilkan semula, atau digunakan dalam apa-apa bentuk tanpa kebenaran bertulis daripada pemilik. Penggunaan foto-foto ini tanpa kebenaran adalah dilarang keras dan boleh mengakibatkan tindakan undang-undang. Jika anda ingin menggunakan mana-mana foto, sila hubungi saya untuk mendapatkan kebenaran dan syarat pelesenan. Terima kasih kerana menghormati hak kami dan privasi individu yang digambarkan.

Top Post Ad