Lirik dan Video Mungkinkah Terjadi Spider

 MUNGKINKAH TERJADI



Seringkali hati bertanya
Tiap saat kita bersama
Sampai bilaku harus memendam rasa

Tak pernah aku merasai
Bibir terkunci
Jiwa bergelora rasa tak percaya
Adakah ku bermimpi
Mimpi di siang hari

Dirimu... telah lama ku nantikan
Wajah yang bermain
Di mimpi-mimpiku

Hidupku.. kini bagaikan penjara
Tanpamu di sisi tak bermakna oh..oh..

Mungkinkah akan terjadi
Dirimu aku miliki
Berilah tanda kepastianmu
Namun jika tak tercapai
Harapanku

Selama hayat dirimu tetapku sanjungi


Catat Ulasan

12 Ulasan
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
  1. spontan terus ternyanyi bila tengok tajuk entri ni.. hehehe

    BalasPadam
  2. uishh..lama tak dengar lagu ni..

    BalasPadam
  3. lagu best...saya suka walaupun melodi sangat perlahan

    BalasPadam
  4. Tiba2 ter 'hummmm' pulak lagu ni.... hahhaa

    BalasPadam
  5. Antara lagu faveret back in 99 selain lagu Matahari by Amuk

    BalasPadam
  6. Makin puja, makin cinta menusuk kalbumu
    Dalam naik turun nafas menjunjung namamu
    Makin asyik, makin jauh dihanyutkan rindu
    Tiap saat ketika kudambakan wajahmu

    Makin puja, makin cinta menusuk kalbumu
    Dalam naik turun nafas menjunjung namamu
    Makin asyik, makin jauh dihanyutkan rindu
    Tiap saat ketika kudambakan kasihmu

    Janganlah kau seksa diriku yang lemah
    Sedangkan kau sedar semua ini
    Bukanlah satu permintaanku

    Makin puja, makin cinta menusuk kalbumu
    Dalam naik turun nafas menjunjung namamu
    Makin asyik, makin jauh dihanyutkan rindu
    Tiap saat ketika kudambakan jiwamu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kasih Latifah pun antara lagu Spider yang saya suka! ;)

      Padam
  7. best lagu spider..usia Etuza agak slow dah lagu hehehe.tetap suka lagu melayu

    BalasPadam
  8. mcm tak sure la, jab cari kat youtube..

    BalasPadam
  9. Lama dah mereka ni tak ada lagu baru, kan. Legend dah ni.

    BalasPadam

Setiap ulasan yang ditulis adalah dibawah tanggungjawab yang memberi komen. Sekiranya mahu berhubung dengan saya, hubungi saya di blogsyaznirahim@gmail.com :)

Every comment written is under the responsibility of the commenter. If you want to contact me, reach me at blogsyaznirahim@gmail.com :)

Apa yang saya tulis di blog ini dahulu, saya sendiri mungkin sudah tidak bersetuju dengan content itu pada hari ini. Semestinya segala penulisan dalam blog ini tidak sesuai untuk dijadikan rujukan (citation/reference) dalam penulisan artikel / jurnal saintifik. Pemilik blog tidak bertanggungjawab sekiranya isi kandungan blog ini diambil sebagai rujukan akademik.

What I wrote on this blog before, I may not agree with the content today. Certainly all writing in this blog is not suitable to be used as a reference (citation/reference) in the writing of scientific articles/journals. The owner of the blog is not responsible if the content of this blog is taken as an academic reference.

Disclaimer: Unauthorized Use of Photos

All personal and family photos on this blog are the exclusive property of syaznirahim.com. These images may not be downloaded, copied, reproduced, or used in any form without prior written permission from the owner. Unauthorized use of these photos is strictly prohibited and may result in legal action. If you wish to use any of the photos, please contact me for permission and licensing terms. Thank you for respecting our rights and the privacy of the individuals depicted.

Penafian: Penggunaan Foto Tanpa Kebenaran

Semua foto peribadi dan keluarga di blog ini adalah hak milik eksklusif syaznirahim.com. Imej-imej ini tidak boleh dimuat turun, disalin, dihasilkan semula, atau digunakan dalam apa-apa bentuk tanpa kebenaran bertulis daripada pemilik. Penggunaan foto-foto ini tanpa kebenaran adalah dilarang keras dan boleh mengakibatkan tindakan undang-undang. Jika anda ingin menggunakan mana-mana foto, sila hubungi saya untuk mendapatkan kebenaran dan syarat pelesenan. Terima kasih kerana menghormati hak kami dan privasi individu yang digambarkan.

Top Post Ad