Atau emel SR di syaznirahim[at]gmail.com

Friday, December 17, 2021

Friday Vibes

Gambar lama ni, waktu kami balik Kelantan awal November hari tu.
Tapi gaya dalam gambar anak-anak ni masih legit untuk setiap kali tiba hari Jumaat!






Salam Jumaat semua!
Selamat berehat!



 

8 comments:

  1. Wah bestnya dah balik Kelate.. Naniey tak balik lagi ni. Rindunya... Tak settle vaksin lagi ni. Aduhai...

    ReplyDelete
  2. hari Jumaat rasa best je sbb dah weekend..cuti!!

    ReplyDelete
  3. lama tak tengok Ayu bersolek..hehehehe.

    ReplyDelete
  4. Sangat legit, hari Jumaat yang dinantikan tak sabar nak rehat sabtu ahad.
    Ceria masing masing :)

    ReplyDelete
  5. acik aida pun suka jumaat, anak-anak :)
    yes!!!
    tapi tu la, ari ni ari Isnin hu hu hu hu...

    ReplyDelete

Ada apa-apa nak tulis? ;)

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot