Monday, December 6, 2021

Paket Free Gift


Hari tu SR pergi beli barang sikit dekat Watson, masa bayar, cashier tu bagi free gift. Lumayan jugaklah isi dalam paket tu. Teruja SR!
Ada krim muka, ubat rambut, foundation..


Dalam banyak-banyak ni, paling SR suka adalah minyak rambut Loreal punya sample tu. Wangi dah memang berkesan betullah, baru je SR pakai sehari, dah lembut je rambut SR yang hampeh ni hahaha

Oklah, itu aje. 
Salam Isnin semua!

19 comments:

  1. Alahai saya pergi tidak dapat pun. Hehe apapun alhamdulillah dapat cuba mana yang sesuai.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihi alhamdulillah, saya doakan NA juga akan dapat juga nanti, yang lagi best hehe

      Delete
  2. Benda ni diberi secara rawak ker? atau kita kena tanya dekat kaunter tu? macam best ja Freegiftnya

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya tak tanya pun, dia tiba-tiba masukkan dalam plastik hehe

      Delete
    2. Macam kes hari tu... beli dekat guardian tapi dia masukkan sekali voucher tebal.. tapi cuba voucher discount ja...

      Delete
  3. Akak pun tumpang teruja tengok haha
    Alhamdulillah rezeki juga tu.

    ReplyDelete
  4. Kalau benda-benda free gift terutama yang trial pack memang best la nk pakai kan..
    Lagi best bila kene dengan kulit and rambut kita..hehe

    ReplyDelete
  5. meriah free gify nye. banyak barang dapat.. klu mcm ni saya pon nak

    ReplyDelete
  6. Eh.. Nape saya pergi tak dapat? Ni yang jeles ni

    ReplyDelete
  7. cepat terpengaruh ni. hehe...banyak jugak samples yang ada tu.

    ReplyDelete
  8. hahahah...jangan kutuk rambut tu. merajuk dia kang

    ReplyDelete
  9. Wah.. banyaknya gift dia bagi.. syok owh.. tapi tak semua Watson macam ini..

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah . Rezeki lagi . Banyak juga dpt free gift tu

    ReplyDelete

Ada apa-apa nak tulis? ;)

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot