Friday, January 21, 2022

B4R4NG -FIRDAUS ZOLKIFLI

Apa khabar semua!
SR tercungap2 nafas haa.
SR rasa kehilangan nikmat masa minggu ni. Kalut entah apa-apa. Moga Allah merahmati hidup SR dan kita semua. Sesungguhnya, demi masa kita kerugian.

Oh ya, SR baru teringat dekat buku B4R4NG ni. SR dapat percuma sewaktu SR beli Buku Riwayat hidup P. Ramlee dulu. BACA SINI.


Cover depan dia tersangatlah simple, nampak macam buku yang kita fotostat. Haha!
Belakang dia pun sama, tema comot juga.


Dia buat konsep cover buku dia macam kotak parcel. Bertepatanlah dengan tajuk dia yang bila SR sebut, bunyi 'barang'. Jujurnya SR pun belum sempat baca lagi. Nak berlibur pun tak ada masa, apatah lagi nak duduk membaca haa...adeh...

Nanti kalau dah baca, SR review.
Mungkin.
Harapnyalah.
Moga-moga SR ada masa.

Stay safe semua!

+++

Bila last dapat parcel?
Tadi kan kan kan? Ahahaha

 

13 comments:

  1. Sangat kreatif penulis dan pereka muka hadapan.

    ReplyDelete
  2. Kreatif cover depan belakang dia ikut konsep.
    Salam hujung minggu sis...

    ReplyDelete
  3. Unik bukunya ni Syaz. Barangkali isinya tidak ternilai.

    ReplyDelete
  4. Lain dari yang lain. Pemikiran di luar kotak. Selamat membaca :)

    ReplyDelete
  5. kreatif idea diluar kotak beliau. Rare cover buku macam ni.

    ReplyDelete
  6. kreatif sgt.. pic 1st ingat lum bukak lagi bungkusan nya..rupanya itu la bukunya...nice!

    ReplyDelete
  7. Unik betul.. tak sabar tunggu review Syaz..

    ReplyDelete

Ada apa-apa nak tulis? ;)

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot