Sunday, January 23, 2022

Melaka River Cruise Jeti Taman Rempah

Berjalan-jalan pulak kami malam ni uolls.

Walaupun rancang tersangat last minit.

Alang-alang dah sampai ke Melaka, terus plan naik Melaka River Cruise.

Seronok sangat SR ni ha.

Nanti-nanti SR story.


 

13 comments:

  1. seronok jugak sekali sekala dapat jenjalan kat melaka

    ReplyDelete
  2. last minit tu kadangkala menjadi dan best
    penah sekali naik dulu ,memamgg happy

    ReplyDelete
  3. seronok tu naik cruise pusing bando mlaka

    ReplyDelete
  4. Dah berpuluh kali ke Melaka, tak pernah naik cruise ni.

    ReplyDelete
  5. Selamat bercuti dan enjoy cuti di Melaka :)

    ReplyDelete
  6. Selamat bercuti Syaz!
    Cantiknya view sebelah malam ye... akk naik time siang dulu :D

    ReplyDelete
  7. Kalau dah sampai Melaka,
    banyak tempat kena lawati

    ReplyDelete
  8. Cantik view di waktu malam.
    Tak pernah lagi naik cruise nih!

    ReplyDelete
  9. Ian & Iris dah sampai dah...Mummy Ayu lum lagi. nak gak gi ni..

    ReplyDelete
  10. Sy x pernah naik ini cruise.. sebab dulu pernah makan area situ.. bau air dalamtu macam x berapa sedap kat hidung . sampai sudahh tak pergii.. Hahahahaaha

    ReplyDelete
  11. Cantik jugak view malam sekitar melaka river cruise ni .

    ReplyDelete

Ada apa-apa nak tulis? ;)

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot