Wednesday, January 19, 2022

Oreo Fizzy | Wordless Wednesday



 

15 comments:

  1. ada nampak jugak ari tu...dap tak?

    ReplyDelete
  2. Tak tergolek jatuh pulak oreo tu...?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ha ha ha... nampak gaya kereta SR tu tgh stop tu, kan, uncle?

      Delete
  3. pertambahan variasi oreo
    tp ank cik nur masih tetap pilih oreo white

    ReplyDelete
  4. Layan buat minum petang atau semasa ngadap tv

    ReplyDelete
  5. sedap?
    anak2 aida masih setia dgn yg oreo biasa tu.
    kalau nak ke mana-mana, oreo 2 paket mesti grab kat shell.
    mudah utk makan2 dlm kereta, SR. biskut aje.

    ReplyDelete
  6. Varian orange nih anak saya suka sangat. Tapi sayang tak terlalu cocok di lidah saya dan suami 😄. Kami masih lebih suka yg original 🤣

    ReplyDelete
  7. Wahh Oreo filling oren pulak. Boleh cuba nanti kalau jumpa pek ni.

    ReplyDelete

Ada apa-apa nak tulis? ;)

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot