Monday, January 10, 2022

Nasi Ambeng Buatmu

Salam Isnin semua! 
Apa khabar, sihat ke?
Semoga kita semua dijauhi dari Covid-19 dan segala wabak durjana.

Terbiar blog SR ni beberapa hari, sebab SR keletihan dan memang nak berkepit dengan anak-anak je masa weekend hari tu. Hehe.. 

Terima kasih pada yang keep on datang blog SR.
Tenkiu tenkiu!

Nah SR belanja Nasi ambeng.

Gambar aje lah. Hahaha!

Actually gambar nasi ambeng ni, SR tangkap sewaktu di rumah parents SR dekat Kuantan hari tu. Orderkan mak dan abah nasi ambeng ni. Unik sebab dia datang dalam dulang terus! Jadi, nasi ambeng yang tiba bersama rider food panda tu, memang dah dalam bentuk hidangan nasi ambeng yang betul. Tak perlulah kita nak buka setiap plastik, lepas tu susun sendiri dalam dulang. Dia sampai memang dah ready to ngap!

Okey, semoga bertemu lagi di lain entry!

17 comments:

  1. ALHAMDULILLAH KENYANG MAKAN NASI AMBANG SARAPAN PAGI

    ReplyDelete
  2. Wah bagusnya kira dapat dulang sekalilah ya

    ReplyDelete
  3. Lama tak makan nasi ambeng...sedapnya!

    ReplyDelete
  4. share nama kedai ni kak..teringin plak nak order jgk

    ReplyDelete
  5. penah jga mkn dulu
    nasi campur2 menu sb ada mee gorzng

    ReplyDelete
  6. Uish.. lama dah xpekena nasi ambeng ni. tapi macam teringin nasi padang. hehe

    ReplyDelete
  7. wah..pakej dengan dulang sekali. rare ni.

    ReplyDelete
  8. datang menjengah sekejap..salam kenal

    ReplyDelete
  9. Wah.. cantik susunan dia.. sampai je, terus boleh ngap ye..

    ReplyDelete
  10. Betul betul menarik pesanan nasi ambeng sekali dengan dulang. Senang terus makan beramai ramai.

    ReplyDelete
  11. Wah menarik nya .. Kiranya rider foodpanda hantar sekali dengan dulang ?

    ReplyDelete

Ada apa-apa nak tulis? ;)

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot