Roti Golok Viral Laparoti Senawang

Ada sekali tu SR beli roti golok dari laparoti ni. Order ikut food panda.
Sebabnya, macam ramai pula orang-orang sekeliling SR yang bercerita di media sosial diorang tentang roti golok tu. Jadi marilah kita pun cuba. 

Masa balik Kelantan, tak pernah pula terjumpa atau rasa nak cuba ke apa.

Selain roti golok, SR beli juga roti bun biasa macam dekat atas tu. Sebab nak bagi cukup nilai belian, nak guna voucher food panda masa tu.

Okey, inilah rupa roti golok viral tu.
Nak beli?

Contact number Roti Golok Laparoti Senawang adalah 016-6094504


Ini kira yang default. Dia sapu marjerin dan tabur gula.
Sedap dan lembut sangat.
Dia sampai dalam kotak yang ada 4 roti golok tu.


Ini pula yang perisa strawberry.
Sedikit melekit dan berlemuih.
Tapi masih lembut, rasa dia sedap, cuma manis sangat. Yang tak berapa makan manis macam SR, akan rasa muak cepat.Bila dah warnanya merah jambu, rasanya strawberry, siapa lagi yang tak sabar-sabar nak makan dekat rumah ni kan? Hehehe...

Bagi SR, okeylah.
Bolehlah nak repeat lagi.

Post a Comment

8 Comments

 1. Sedap makan roti yang lembut-lembut. Kalau rasa manis, kita jamah sikit jew.

  ReplyDelete
 2. fuhhh.. bila lembut tu yang semangat nak makan.

  ReplyDelete
 3. sedap cicah kopi @ teh panas ni kalau bebudak memang teruja la nak rasa perisa strawbery tu

  ReplyDelete
 4. Sha suka yang versi dia sapu mentega dan tabur gula je.. Yang tu okay untuk dimakan..

  ReplyDelete

Setiap ulasan yang ditulis adalah dibawah tanggungjawab yang memberi komen. Sekiranya mahu berhubung dengan saya, hubungi saya di syaznirahim@gmail.com :)

Every comment written is under the responsibility of the commenter. If you want to contact me, reach me at syaznirahim@gmail.com :)

Apa yang saya tulis di blog ini dahulu, saya sendiri mungkin sudah tidak bersetuju dengan content itu pada hari ini. Semestinya segala penulisan dalam blog ini tidak sesuai untuk dijadikan rujukan (citation/reference) dalam penulisan artikel / jurnal saintifik. Pemilik blog tidak bertanggungjawab sekiranya isi kandungan blog ini diambil sebagai rujukan akademik.

What I wrote on this blog before, I may not agree with the content today. Certainly all writing in this blog is not suitable to be used as a reference (citation/reference) in the writing of scientific articles/journals. The owner of the blog is not responsible if the content of this blog is taken as an academic reference.