Monday, 21 November 2022

TikTok Filter AI Face

Assalamualaikum.

Hari ni kan, mood SR memang kelaut dalam. Jadi tadi nak menghibur diri sendiri, SR main 1 filter di TikTok, namanya AI Face.

Konon AI boleh lukiskan muka kita jadi benda yang kita taip.

SR saja taip Queen Camilla dan Doraemon. Maka inilah hasilnya dari si AI.

😂

Habis doraemonlah tu agaknya dia buat biru-biru macam tu 🤣

Itulah sahaja.

Nak sambung melayan mood kelaut ni.
 

4 comments:

  1. Xde pulak mcm doraemonnya... hihi.. mood dh ok ke x ni? Mkn coklat cpt.. hehehe

    ReplyDelete
  2. tak minat dengan si camilla ini...

    ReplyDelete
  3. haha sama lah kita, tak ada keja bukak tik tok cari filter yg lawak2 ada kat dalam tu..hehe...

    ReplyDelete

Setiap ulasan yang ditulis adalah dibawah tanggungjawab yang memberi komen. Sekiranya mahu berhubung dengan saya, hubungi saya di syaznirahim@gmail.com :)

Every comment written is under the responsibility of the commenter. If you want to contact me, reach me at syaznirahim@gmail.com :)

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot

Awana SkyWay Gondola: Genting Highlands Cable Car

Awana SkyWay Gondola: Genting Highlands Cable Car
BOOK YOUR RIDE HERE