Ayu V.E

 Ayu by V. E


Berlalulah hari demi hari
Sayunya hatiku ini
Takku sangka kau di sisi
Baju kurung putih berseri...

( korus )
Ayu... (kaulah wanita)
Ayu... (kaulah satu bagi)
Semadikanlah selamanya...
Yang teristimewa
Keayuanmu...

Kaulah mawarku kaulah yang satu...
Memberikanku sebutir harapan keikhlasan
Tanpaku diriku tenggelam
Siang malam ku, hanyut di dalam khayalan
Tak mudah kumelupakanmu...

( ulang korus )

Dalam dirimu pnuh kelembutan
Semakin hari makin rinduku padamu
Tanpamu ku sayu
Terkenang kembali sewaktu pertemuan dulu...

Ayunya senyumanmu
Ayunya sentuhanmu
Semadikanlah selamnya...
Yang teristimewa...
Selama-lamanya...
Keayuanmu...
(wajahmu... senyumanmu yang teristimewa)
Keayuanmu...

+++

Lihat juga:

Post a Comment

6 Comments

  1. πŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌ

    ReplyDelete
  2. VE salah satu group yang ibu minat zaman muda belia dlu.. ;)

    ReplyDelete
  3. Lagu fav zaman muda mudi ni.. VE pun kita minat sgt.. seangkatan dgn ruffedge..

    ReplyDelete
  4. cair dgr lagu ni...perasan jab utk kita.. he he he.. kan Ayu kan...

    ReplyDelete
  5. Paling suka lagu Masih Terserlah Ayumu...Exist....bestnya banyak nama ayu dia sebut tu

    ReplyDelete

Setiap ulasan yang ditulis adalah dibawah tanggungjawab yang memberi komen. Sekiranya mahu berhubung dengan saya, hubungi saya di syaznirahim@gmail.com :)

Every comment written is under the responsibility of the commenter. If you want to contact me, reach me at syaznirahim@gmail.com :)

Apa yang saya tulis di blog ini dahulu, saya sendiri mungkin sudah tidak bersetuju dengan content itu pada hari ini. Semestinya segala penulisan dalam blog ini tidak sesuai untuk dijadikan rujukan (citation/reference) dalam penulisan artikel / jurnal saintifik. Pemilik blog tidak bertanggungjawab sekiranya isi kandungan blog ini diambil sebagai rujukan akademik.

What I wrote on this blog before, I may not agree with the content today. Certainly all writing in this blog is not suitable to be used as a reference (citation/reference) in the writing of scientific articles/journals. The owner of the blog is not responsible if the content of this blog is taken as an academic reference.