Pemenang Giveaway Sweet December By Syazni Rahim Blog

 Assalamualaikum wbt

Pertamanya SR nak ucapkan terima kasih kepada semua blogger budiman yang sudi turut serta dalam segment Giveaway yang SR anjurkan beberapa minggu yang lalu iaitu Giveaway Sweet December By Syazni Rahim Blog. Jutaan lemon terima kasih SR ucapkan pada 27 orang blogger yang baik hati!

TQ so much!


Jadi seperti yang SR janjikan, hari ini, 1 Disember 2022, SR akan umumkan 3 blogger bertuah yang terpilih untuk memenangi:

- 1 kotak misteri!
- Backlink dalam setiap entry yang akan SR post sepanjang bulan Disember 2022 ini. 
(Kecuali Wordless Wednesday dan Review Berbayar)

Tanpa melengahkan masa lagi, SR akan umumkan 3 blogger tersebut yang terpilih dengan kaedah undian rawak menggunakan Wheels of Name.



Setiap pautan yang dikongsikan di ruangan komen sebagai tanda penyertaan, SR ada letak nombor giliran. Kiranya, ikut siapa komen dulu, dialah yang akan nombor giliran lebih awal. Seperti paparan tangkap layar yang SR letak di bawah ni:


Jadi, di Wheels of Name, SR masukkan nombor giliran yang 1 hingga 27 tu sahaja. Selepas itu baru SR tengok siapa yang memegang nombor tersebut.




Ha jom jom... Celoteh apa lagi tu SR!

*bunyi dram*


PEMENANG PERTAMA


Peserta nombor 5 iaitu Mummy Ayu!


PEMENANG KEDUA


Peserta nombor 3 iaitu Siinurul!


PEMENANG KETIGA


Peserta nombor 19 iaitu Suria Amanda!

Terima kasih dan tahniah buat semua yang terpilih. Pada yang tak terpilih, SR tetap ucap terima kasih dan semoga tak serik join giveaway dari SR. Insyaallah ada masa nanti SR buat lagi. 

Seronok buat segment macam ni, menaikkan semangat untuk terus aktif dalam dunia blog ni 😀

Pada Mummy Ayu, SiiNurul dan SA, nanti emelkan details / atau tinggalkan details di bahagian komen post ini (SR tak akan publish), nanti SR poskan Kotak Misteri sebagai tanda penghargaan, serta backlink pada blog kalian bertiga sepanjang Disember kecuali review berbayar dan wordless wednesday!


Terima kasih daun keladi, ada rezeki kita buat GA lagi!

Post a Comment

22 Comments

  1. Tahniah semua...seronoknya kan

    ReplyDelete
  2. Allahu SA terpilih ye..alhamdulillah...terima kasih Syaz..tahniah juga buat semua yang lain...nanti SA email details ye...

    ReplyDelete
  3. wah....MA menang la.. x sangka.. tq tq..
    di sini saya amik kesempatan nak ucapkan terima kasih kepada..eh eh..x yah ucapan ek? he he he.. tq Syaz... nanti ayu emailkan detail yer.. tq so much!!!

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah...tanniah semua yg menang

    ReplyDelete
  5. wahhh tahniah buat semua pemenang

    ReplyDelete
  6. Tahniah blogger yang berjaya 👏🏽

    ReplyDelete
  7. Tahniah buat semua pemenang.. Awesome..

    ReplyDelete
  8. Tahniah kepada pemenang. Nasib baik saya tak menang. Rasanya dah berapa kali dapat hadiah dari Syaz.. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. 🤣 tandanya selalu support segment saya, tq juta2 ya 😄

      Delete
  9. Tahniah kepada semua pemenang! Hebat tu dapat backlink setiap kali

    ReplyDelete
  10. Wah tahniah untuk semua pemenang :)

    ReplyDelete
  11. aiseh terlepas la mama nak join .. tahniah semua pemenang

    ReplyDelete
  12. Alhamdulillah..tahniahhhh 🤩

    ReplyDelete
  13. Alhamdulillah! Tahniah kepada pemenang.. ;)

    ReplyDelete
  14. ya Allah, kita baru nak semak kertas jawapan...dah berapa hari dah hahaha..
    alhamdulillah, tahniah kepada pemenang!!!

    ReplyDelete
  15. Tahniah kepada semua pemenang...

    ReplyDelete

Setiap ulasan yang ditulis adalah dibawah tanggungjawab yang memberi komen. Sekiranya mahu berhubung dengan saya, hubungi saya di syaznirahim@gmail.com :)

Every comment written is under the responsibility of the commenter. If you want to contact me, reach me at syaznirahim@gmail.com :)