Bergambar bersama Messi


Penatnya gais. SR busy tahap melampau-lampau. Zzz...

Ada masa yang seciput semalam pun, pulun bawa anak-anak berjalan ke Melaka Heritage Studio sekejap. Sebabnya, dengan anak-anak pun kami tak sempat nak luangkan masa. Apatah lagi dengan blog ๐Ÿฅน


Jangan lupakan SR ye.

Doakan SR dan zaimi yang akan menempuh hidup baru bersama anak-anak tak lama sahaja lagi. 

Moga Allah redhai, dan moga Allah lancarkan dan mudahkan segalanya buat kami berlima.

Kalian pun doakan SR sekeluarga ya!๐Ÿ’–
 

Post a Comment

14 Comments

  1. Berakit2 ke hulu
    Berenang2 ke tepian

    ReplyDelete
  2. Semoga dipermudahkan segala urusannya SR ๐Ÿคฒ

    ReplyDelete
  3. memang usia kita ni usia tengah pulun dengan kerjaya dan anak-anak.

    ReplyDelete
  4. moga di permudahkan semua urusan SR dan family ya

    ReplyDelete
  5. Semoga dipermudahkan urusan SR, eh mana bleh lupa..kita ni dekat je tapi blom ada kesempatan nak jumpa..terserempak pun x pernah lagi kan..

    ReplyDelete
  6. semoga dipermudahkan urusan awak dan keluarga

    ReplyDelete
  7. moga dkpermudahkan. Apapun yg Syaz usahakan. aaminn

    ReplyDelete
  8. Wah bila akk pergi sini? Cuya kerja kt belakang tu je, Mini ASEAN

    ReplyDelete
  9. Fuh.. Saya belum berkesempatan ke sana..

    ReplyDelete
  10. Rabbi yassir wala tu'assir Rabbi tammin bil khair kepada SR serta keluarga.

    ReplyDelete
  11. Semoga Allah lancarkan segalanya…

    ReplyDelete
  12. Semoga dipermudahkan urusan ye..Dan dilindungiNya selalu ๐Ÿซถ

    ReplyDelete
  13. semoga dipermudahkan segala urusan ye syaz

    ReplyDelete

Setiap ulasan yang ditulis adalah dibawah tanggungjawab yang memberi komen. Sekiranya mahu berhubung dengan saya, hubungi saya di syaznirahim@gmail.com :)

Every comment written is under the responsibility of the commenter. If you want to contact me, reach me at syaznirahim@gmail.com :)

Apa yang saya tulis di blog ini dahulu, saya sendiri mungkin sudah tidak bersetuju dengan content itu pada hari ini. Semestinya segala penulisan dalam blog ini tidak sesuai untuk dijadikan rujukan (citation/reference) dalam penulisan artikel / jurnal saintifik. Pemilik blog tidak bertanggungjawab sekiranya isi kandungan blog ini diambil sebagai rujukan akademik.

What I wrote on this blog before, I may not agree with the content today. Certainly all writing in this blog is not suitable to be used as a reference (citation/reference) in the writing of scientific articles/journals. The owner of the blog is not responsible if the content of this blog is taken as an academic reference.