Showing posts with label gambar. Show all posts
Showing posts with label gambar. Show all posts

Sunday, July 18, 2021

Baju Kelawar Baby

Gambar lama ayu.
Masa ni pertama kali dia pakai baju kelawar.
Adik aku hadiahkan dekat dia.

Saturday, March 6, 2021

Saturday, February 27, 2021

Top 10 Gambar Misteri WhatsApp Minggu ini #2

Rawak sungguh gambar yang aku pilih untuk download dari whatsapp group minggu ni.
Ada yang sampai tak sesuai untuk dimuatnaik sebagai content blog pun ada haha!
Jadi ini 10 yang aku nak kongsi + 1 yang aku rasa hampir semua orang yang ada anak yang masih bersekolah akan download.

Poster Sidang Media Menteri Kanan Pendidikan Tentang Pembukaan Sekolah Bawah KPM.

Tuesday, February 2, 2021

"Berak Tu Janganlah Lama-lama"

 Beberapa hari lepas, saja share gambar lama koleksi abah di satu group Facebook, Peminat Gambar-gambar Lama dan Klasik.

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot