Pages

Search This Blog

Showing posts with label Belon Udara. Show all posts
Showing posts with label Belon Udara. Show all posts

Monday, March 23, 2009

Belon Udara Panas di Putrajaya!

Haha..kalu sape ade bace blog aku, semalam dulu aku ada cerita sal aku berjalan selama 12 jam.
Ha...ni aku nak cerita aku pergi mane [aku telah mengenepikan esaimen..haha!]..

Pada hari Sabtu yang lalu, aku telah pun bersama dengan Zaimi, Zaiummi & Zainah [adik-beradik zaimi (^^,)], telah pon membuat keputusan untuk pergi ke Pesta Belon Udara Panas yang julung2 kali dianjurkan di Malaysia. Tempat dia kat Presint 2, Putrajaya..

Punya lah semangat, kul 11 kitorang dah start gerak.. sesampai je, bace la jadual dia..upenya acara belon tu naik kul 5.45 petang. Uhuk2! Lambat lagi tu!

Jadi g la pusing2 Putrajaya dulu..

Tepat 5.45 kitorang dah terpacak dah kat padang Presint 2 tu, tapi janji tak ditepati..kul 5.45 tu dorang baru nak tebar payung dorang..susah gak step dia..

tengok la kat bawah ni...aku sgt excited mngambil gambar setiap step..muehehehe!
tapi gambor bila dah gabung2 jadi x clear sbb aku x berbakat kot edit gambar.. tu gmbar dr dia start bentang payung, ikat tali, masuk angin, masuk gas, pasang api & terbang!

banyak negara yang participate.. besar weh belon2 ni..hehe..
seronok lak amek gambar berlatarkan langit biru dan ada belon di udara..seronot seronot!

dan seronot sgt tgk belon2 gabak ni berlepas naik 1 persatu.. wah gumbira nye!
belon2 ni ade yang rupe dia macam kite salu tgk dlm TV & gambar, ade gak yang bercorak2.. ade gmbar badut, gajah, mug..tp yg mug ngan gajah aku tak sempat nak tgkap gambar, dah maghrib.. balik je la..

muke aku terlalu lebar senyumannya?
ye aku ngaku aku jakun..memang aku tak penah tgk bnde ni sblum ni..haha..
1st time selepas 23 tahun dah hidup!
eh, bukan aku je jakun...ramai lagi...mueheheheh!
best3x!
jgn lupe undi Elin yer, sila scroll ke post dibawah untuk keterangan lanjut!

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot

Disclaimer


All content provided on this "Syazni Rahim Blog" blog is for informal reading only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information or comments on this site or found by following any link on this site.

The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information.

The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.