Showing posts with label Smart Watch. Show all posts
Showing posts with label Smart Watch. Show all posts

Monday, December 6, 2021

Smart Watch COLMI P8 Pro


SR ada beli satu smart watch ni, lama jugalah scroll shopee, godek google semua, untuk beli smart watch yang harganya kena dengan budget SR. SR asalnya nak guna untuk sertai Virtual Run, nak ukur berapa jauh dah berjalan dan yang ada step counter jugak. Itu yang beria nak beli tu. Sebab kalau SR guna treadmill saja dekat rumah, SR malas nak masukkan handphone dalam kocek seluar. Satu sebab lagi, sebab SR nak guna handphone tu untuk tengok Netflix sambil guna treadmil tu. Kalau tak bosan weh! Hahah!

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot