Pages

Search This Blog

Showing posts with label lenggeng. Show all posts
Showing posts with label lenggeng. Show all posts

Tuesday, July 28, 2020

Ke Rabbit Fun Land Lenggeng Negeri Sembilan

Ahad lepas, zaimi ajak bawa anak-anak keluar, dah lama terperap dalam rumah.
Nak bawak pergi mall atau supermarket, macam ramai sangat orang.
Budak-budak ni nanti pun mesti susah nak dikepung kalau kat kawasan macam tu.

Jadi fikir punya fikir, bawaklah anak-anak ke Rabbit Fun Land Lenggeng.
Pertamanya sebab tak jauh sangat, kalau boleh taknak perjalanan tu jauh sangat sebab nak elak penggunaan tandas awam. Dari senawang ni dalam 30 minit je ikut LEKAS.
Kedua, kawasan dia kecik aje. Senang kepung budak-budak.

So, let's!


Sesampai je kat sana, terus park kereta.
Kawasan agak curam, ayu asik macam nak tergolek kat bahagian entrance tu 😂

|Entry ini banyak gambar|

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot

Disclaimer


All content provided on this "Syazni Rahim Blog" blog is for informal reading only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information or comments on this site or found by following any link on this site.

The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information.

The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.