Showing posts with label nasi. Show all posts
Showing posts with label nasi. Show all posts

Monday, August 1, 2022

10 KEBAIKAN MAKAN NASI

Majoriti kita sedia maklum bahawa makan nasi mempunyai beberapa kelebihan, tetapi kita mungkin tidak memahami sepenuhnya apakah kelebihan tersebut. Walaupun kelebihan tepat nasi mungkin tidak diketahui umum, satu perkara yang pasti: rasanya sedap! Semua orang suka makan nasi. Ia adalah hidangan sampingan atau hidangan utama yang hebat yang sesuai dengan pelbagai jenis makanan, termasuk daging, tauhu, sayur-sayuran dan banyak lagi! 

Temui 10 kelebihan kesihatan makan nasi secara konsisten dengan membaca entry ini!



Sunday, March 13, 2022

Nasi Kangkang Azwar Kamaruzaman

SR sedang declutter rak buku.
Ada buku-buku adik SR yang dia dah tak nak.
Dan SR pun rasa tak nak simpan juga.
Salah satunya buku ini:

Monday, January 10, 2022

Nasi Ambeng Buatmu

Salam Isnin semua! 
Apa khabar, sihat ke?
Semoga kita semua dijauhi dari Covid-19 dan segala wabak durjana.

Terbiar blog SR ni beberapa hari, sebab SR keletihan dan memang nak berkepit dengan anak-anak je masa weekend hari tu. Hehe.. 

Terima kasih pada yang keep on datang blog SR.
Tenkiu tenkiu!

Monday, October 11, 2021

Nasi Kandar Arsad Senawang

Todia.. suurrr..
Nasi punyalah banyak, kuah pun punyalah meriah baq hang.
Walaupun berada di Senawang, Negeri Sembilan dan bukan di Penang, alhamdulillah, masih ada kesempatan untuk menikmati keenakan nasi kandar!
Terima kasih Nasi Kandar Arsad Senawang atas kewujudanmu!

Monday, October 19, 2009

Bayangan objek

asik terbayang objek2 ini dalam kepala otak...
.
.
.
..


la aku lapar rupanya..
blom lunch..
haha!

:P

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot