Showing posts with label pertanyaan. Show all posts
Showing posts with label pertanyaan. Show all posts

Sunday, March 22, 2009

Celcom adalah dominan kah?

aku ade letak poll kat blog aku ni, kalau korang perasan la.. aku saje nak tau reader aku pakai line henpon ape...tp setakat ini, seperti yg korg bleh lihat di gambar di bawah ni, ataupon kat tepi belah kanan atas blog aku ni [kalu result x bganjak lg la], Celcom menang la..
adekah maxis dah merudum...sbb aku pon dah pakai celcom skg..
hmm....

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot