Sunday, March 22, 2009

Celcom adalah dominan kah?

aku ade letak poll kat blog aku ni, kalau korang perasan la.. aku saje nak tau reader aku pakai line henpon ape...tp setakat ini, seperti yg korg bleh lihat di gambar di bawah ni, ataupon kat tepi belah kanan atas blog aku ni [kalu result x bganjak lg la], Celcom menang la..
adekah maxis dah merudum...sbb aku pon dah pakai celcom skg..
hmm....

2 comments:

  1. wan still ngan mxs.. huhu..
    tpi maybe nk pakai 2 line..
    1 mxs, 1 cel..
    org kate cel klau call murah..
    mxs ni bukan apa ramai kwn2, family pakai tu payah sikit...
    kan3..
    hehe

    ReplyDelete

Ada apa-apa nak tulis? ;)

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot