Showing posts with label topi. Show all posts
Showing posts with label topi. Show all posts

Thursday, June 16, 2022

Ke Zoo Melaka Bersama Keluarga | Throwback Thursday

Assalamualaikum...

Nak throwback apa ya hari ni? SR bawa kawan-kawan throwback masa SR pergi Zoo Melaka bulan Januari 2022 hari tu la, nak?

Kalau ada yang ingat entry SR pergi naik Melaka River Cruise dan Menginap di Metrasquare Ayer Keroh, Melaka, haa.. sebenarnya masa tu SR ada juga pergi ke Zoo Melaka sekali.

Saja bawa adam, amir dan ayu jalan-jalan tengok haiwan-haiwan kan. Sejak PKP, memang lama tak ke Zoo Melaka ni.

Macam biasalah, masuk aje pintu zoo, ada staf arahkan kami beratur untuk ambil gambar. Katanya untuk record. Haa tak apa... Sebab mood masih baik, marilah beratur.

Sunday, July 11, 2021

Topi Haiwan Darat

Minggu lepas, amir ada kerja pdpr yang dia kena buat topi haiwan darat.
Setiap pelajar kelas dia, tadika dia dah bekalkan kit untuk buat kerja di rumah which is very good bagi aku.

Setiap pelajar dapat set yang sama tapi tak serupa.
COntoh macam kerja topi haiwan darat ni, amir dapat lembu.
Ada kawan dia dapat singa, arnab dan lain-lain.

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot