Monday, January 10, 2022

Nasi Ambeng Buatmu

Salam Isnin semua! 
Apa khabar, sihat ke?
Semoga kita semua dijauhi dari Covid-19 dan segala wabak durjana.

Terbiar blog SR ni beberapa hari, sebab SR keletihan dan memang nak berkepit dengan anak-anak je masa weekend hari tu. Hehe.. 

Terima kasih pada yang keep on datang blog SR.
Tenkiu tenkiu!

Saturday, January 8, 2022

Friday, January 7, 2022

I Swear

 SR rasa, yang sebaya atau lebih tua dari SR, bila terbaca tajuk, mesti dah ternyanyi kan? ahahah! Lagu ni juga selalu diparodi sebagai orang Kelantan order air suam masa dekat kedai makan. Ahh..good old days 💓
+++

I Swear - All-4-One

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot