Saturday, March 21, 2009

Elin dipelawa masuk Spring Photo Contest!


Yup...Elin dipelawa masuk contest ini dari kawan kucing dia dari Eropah~
Aku tak tau nak pilih gambar mane untuk contest tu, keputusan dia akan umum April nanti..
Berdebar lak, haha..sebab kucing2 yang betanding datang dari seluruh dunia!


takpela, cuba nasib je..
sebab hadiah dia pun untuk Elin, dia nak bagi Cat Treats~

Last2 aku decide nak enter guna gambar kat bawah ni..
muehehehe~~~

Oh Elin bobok, mampukah ko menang??

8 comments:

  1. seronoknye ade kucing yg comel... ^-^

    ReplyDelete
  2. ada peluang nih..
    cumil c elin...
    lalala~

    ReplyDelete
  3. uhhh..
    grmny tgk kucin 2..
    my cat dah kena buang dgn my mom..
    sedih gila..

    ReplyDelete
  4. Qaseh~ ye mmg seronot...lebih lg mase wat dia marah bile kite sepak2 dia..hehe ;)

    put~ tQ!! heheh!

    syeza~ oh itu sedih...kenape dibuang??

    nene~ tQ! layak kan? kan? hua hua..

    ReplyDelete
  5. zugha~ hehe...coml la dia bila x cakar org..muehehe..tQ2!

    ReplyDelete
  6. zugha~ hehe...coml la dia bila x cakar org..muehehe..tQ2!

    ReplyDelete

Ada apa-apa nak tulis? ;)

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot